Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
12:42

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Володимир Міллер зустрівся з представниками Великої Британії

Володимир Міллер зустрівся з представниками Великої Британії

26 жовтня у Дніпровській міській раді відбулася зустріч заступника міського голови, директора департаменту економіки, фінансів та міського бюджету Володимира Міллера з представниками посольства Великої Британії в Україні – першим секретарем посольства, головою відділу політики, комунікацій та проектів Ребеккою Лохною та координатором програм Світланою Яворською.

Учасники зустрічі з-поміж іншого обговорили політичну, соціально-економічну ситуацію в Україні та Дніпрі, а також налагодження більш тісної співпраці в різних сферах.

Володимир Міллер подякував представникам посольства Великої Британії за те, що їхня країна активно підтримує Україну на міжнародній арені, зокрема в таких організаціях як, ООН, ЄС, ОБСЄ. «Велика Британія є стратегічним партнером України в боротьбі з недружнім сусідом-агресором. Дякуємо, що підтримуєте нас», – сказав заступник міського голови.

Розповідаючи гостям про Дніпро, Володимир Міллер зазначив, що місто активно розвивається, має профіцитний бюджет, виплата заробітних плат у бюджетній сфері стабільна.

«Міський голова Борис Філатов має реальну підтримку містян. Йому вдається збалансовувати ситуацію в міській раді. Ми злагоджено, конструктивно, на демократичних принципах  працюємо з центральною та обласною владою», – наголосив заступник міського голови.

У свою чергу Ребекка Лохна відзначила, що Велика Британія й надалі підтримуватиме Україну та наголосила на значній ролі Дніпра  як прифронтового міста.

«Знаємо, що обласна та міська влада активно допомагають переселенцям із зони АТО, яких у Дніпропетровській області багато, пораненим бійцям, їхнім родинам. Це добре, що місто не стало осторонь і всіляко допомагає», – сказала Ребекка Лохна. Вона також висловила пропозицію щодо надання допомоги з боку Великої Британії Дніпру в окремих сферах.

Упродовж зустрічі обидві сторони серед іншого домовилися про налагодження співпраці у питанні професійної психологічної та фізичної реабілітації учасників АТО, більш активного надходження інвестицій з Великої Британії до Дніпра.

Володимир Міллер додав, що сьогодні місто зацікавлене в різних інвестиційних програмах, зокрема в транспортному секторі, енергозбереженні, переробці та утилізації сміття, альтернативній енергетиці тощо.




Gorod.dp.ua на Facebook.


чёйта  (27.10.16 20:25): носы у них очень похожи. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
74
дитячих та спортивних майданчиків відремонтують у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті