Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
21:57

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Збройних Силах України тривають навчання «Рубіж — 2016»

У Збройних Силах України тривають навчання «Рубіж — 2016»

«Рубіж — 2016»: Повітряне командування «Схід» підвищує професійні навички у керуванні військами в ході протиповітряної оборони.

У Збройних Силах України тривають стратегічні командно-штабні навчання з органами військового управління, військами (силами) «Рубіж — 2016». У Дніпропетровській області у складі визначених сил і засобів активну участь у відпрацюванні завдань навчань приймають військовослужбовці Повітряного командування «Схід» Повітряних Сил Збройних Сил України.

Особовий склад управління повітряного командування удосконалюватиме свої спроможності щодо адекватного реагування на можливі загрози з повітря, ведення розвідки, організації і підтриманні взаємодії, а також здійсненні маневру силами та засобами з метою виходу з-під удару ймовірного супротивника.

За словами командира повітряного командування «Схід» генерал-майора В’ячеслава Шамка, завдання, які покладені на повітряне командування виконуватимуться в умовах максимально наближених до бойових, завдяки чому офіцери управлінської ланки зможуть значно підвищити свої професійні навички у керуванні військами у ході протиповітряної оборони та відсічі збройної агресії.

Також під час навчань визначені сили і засоби повітряного командування «Схід» у взаємодії з іншими військовими формуваннями України, відпрацьовуватимуть важливі завдання щодо здійснення контролю порядку використання повітряного простору, ведення радіолокаційної розвідки з метою надійного прикриття від ударів з повітря важливих державних об’єктів, своїх військ, об’єктів інфраструктури, комунікацій тощо.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
16,9
млрд грн - бюджет Дніпра на 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті