Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
12:17

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Медичні заклади Дніпра отримали ліки від провідних виробників світу

|«« «« »» »»|

«Гедеон Ріхтер», «Юніфарм», «Люпин лімітед», «Мега Лайфсайенсіз» і «Вьорваг Фарма» передали більше 15 тис. упаковок різнопрофільних ліків медичним закладам міста. Загальна вартість медикаментів становить понад 3 млн грн.

Завдяки домовленостям, укладеним міським головою Борисом Філатовим, уже найближчими днями ліки передадуть до центрів первинної медико-санітарної допомоги та міських лікарень.

«Для міста та його мешканців це дуже важливо. У першу чергу ліки отримають пацієнти з алергологічними захворюваннями, хворі на цукровий діабет, літні люди з групи соціального ризику, інваліди, ветерани та диспансерні хворі», - зазначила заступник міського голови Світлана Єпіфанцева.

Гуманітарну допомогу від провідних міжнародних фармацевтичних компаній Дніпру передав Благодійний Фонд «Фармварта».

Серед медикаментів – препарати для хворих на гіпертонічну хворобу, а також вітаміни групи Вітрум, антибіотики, контрацептивні препарати, протиспазматичні і протиалергічні пігулки. Міські амбулаторії отримають також протиалергічні очні та назальні краплі, таблетки для лікування ускладнень та поліпшення обміну речовин у хворих на цукровий діабет, а також вітаміни для них.

Нагадаємо, що наприкінці квітня місто також отримало велику гуманітарну допомогу. Тоді на прохання міського голови Бориса Філатова міжнародна фармацевтична компанія «Gedeon Richter» передала близько 10 тис упаковок брендових препаратів. З них близько 30% були ліками для гіпертоніків. Загальна вартість препаратів склала 1,2 млн грн.

Gorod.dp.ua на Facebook.


украинка  (06.06.16 18:47): Дай Бог, чтобы все лекарства дошли до людей!!! Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
6 700
гривень мінімальна зарплата у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті