Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 11 травня 2024
17:43

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Укртелеком спростив можливість звернення громадян на урядову «гарячу лінію»

Укртелеком спростив можливість звернення громадян на урядову «гарячу лінію»

За підсумками візиту до Урядового контактного центру, що відбувся 29 квітня 2016 року, Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман підтримав ідею створення короткого номера 15-45 урядової «гарячої лінії» та звернувся з відповідною пропозицією до директора ПАТ «Укртелеком» Юрія Курмаза.

У результаті ПАТ «Укртелеком» став першим оператором, що спростив для своїх абонентів можливість звернення на урядову «гарячу лінію» – відтепер вони можуть здійснювати дзвінки на короткий номер 15-45.

«З ініціативи Прем'єр-міністра ми протягом доби забезпечили можливість 4,8 мільйонам наших абонентів телефонувати на «гарячу лінію» Кабінету Міністрів. По всій території України дзвінки на номер 15-45 окремо не тарифікуються, їх включено в пакет послуг, що надається за рахунок щомісячної плати», – зазначив директор ПАТ «Укртелеком» Юрій Курмаз.

На даний момент ПАТ «Укртелеком» забезпечив усіх абонентів цифрових АТС можливістю звертатися на короткий номер урядової «гарячої лінії». У той же час тривають роботи з аналоговими АТС, щоб і їх користувачі могли безоплатно телефонувати на короткий номер. Для таких клієнтів спрощений доступ до урядової «гарячої лінії» стане можливий протягом найближчих тижнів. Таким чином послугою буде охоплено абонентів ПАТ «Укртелеком» у понад 11 тис. населених пунктів України.

Нагадуємо, що Урядовий контактний центр – державна установа, що забезпечує прийом звернень на урядову «гарячу лінію», направлення їх для розгляду органам виконавчої влади, а також надання консультацій щодо норм законодавства з найбільш актуальних питань державної політики (наприклад, щодо порядку отримання субсидій). У 2015 році Урядовим контактним центром було зареєстровано близько 1,8 млн. звернень, у першому кварталі 2016 року – понад 470 тис. звернень.

Gorod.dp.ua на Facebook.


ЧиЖ  (13.05.16 09:55): Лучше пусть Укртелеком и нам и правительству раскажет когда он всеми горячо любимый восстановит связь в АНД районе, да и на других участках города. А еще пусть расскажут нам о том, что они делают что бы всякие нечистые на руку горожане не вырезали кабеля. Шутка ли вырезать кабель меж узловых колодцев - целая ОПГ работала (кабы не с шевронами УТК). Я когда-то был свидетелем как они меняли кусок такого кабеля - они его вчетвером и с помощью лебедки ГАЗ-66 тянули из колодца. Так это было в общей сложности метров 15, а там меж колодцев все 100 будет. Відповісти | З цитатою
Василий Иванович  (12.05.16 18:59): Уважаемые городские и областные руководители объявите через НОВОСТЬ на сайте город.ДП.юа адрес куда можно направлять адрес,а может и с фото, с фактами мешающими нормально существовать в городе и мы разгрузим ГОРЯЧУЮ ЛИНИЮ ПРАВИТЕЛЬСТВА. Не надо будет Вам краснеть на оперативках и свой авторитет подымете. Відповісти | З цитатою
Ха-ха-ха  (12.05.16 17:55): Какие молодцы!
А то пока наберешь с ЛЮБОГО телефона БЕСПЛАТНО 0-800-507-309 так и пальцы от усталости отпадут!
Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
110
років готелю «Асторія»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті