Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 31 травня 2024
07:09

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Дніпропетровщина прийматиме литовських друзів

Дніпропетровщина прийматиме литовських друзів
Наприкінці травня на Дніпропетровщині пройдуть Дні Литви. До обласного центру з’їдуться гості з цієї країни. З собою привезуть власні фільми, тканини, поробки.

Познайомитися з європейськими умільцями та пройти майстер-клас зможуть усі бажаючі, повідомляють в управлінні зовнішньоекономічної діяльності ОДА.

Урочисте відкриття відбудеться вранці 28 травня. На Фестивальному причалі у Дніпропетровську покажуть відеоролики про реабілітацію атошників та навчання дітей нашого регіону у Литві. Долучаться поважні гості – посли, консули, міністри, аташе. По обіді вони відвідають один з вишів міста. Зі студентами поговорять про стосунки країн, перспективи відносин та плани на майбутнє. Увечері делегація вирушить до художнього музею. Там відкриють виставку сучасного литовського текстилю.

Наступного дня на Фестивальному причалі з 10.00 працюватиме ярмарок литовських майстрів. Ковалі, гончарі, ткачі, різьбярі та інші ремісники з Литви представлять свої поробки та проведуть майстер-клас для всіх бажаючих. На відвідувачів чекатиме й показ литовських фільмів.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Я не поняла..  (10.05.16 14:23): А нам по карману? Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
110
років готелю «Асторія»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті