Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
03:15

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Дніпропетровськ приєднався до акції «Перша хвилина миру»

Дніпропетровськ приєднався до акції «Перша хвилина миру»
У День пам'яті та примирення о 23.01 у вікнах міської ради запалили понад півтори сотні символічних свічок в пам'ять про жертв Другої світової війни. Акцію влаштували як нагадування про трагедію, яку людство здолало 71 рік тому.

«Це більше ніколи не має повторитися. Дніпропетровськ один із самих багатонаціональних міст України. В нас проживає велика кількість національностей і конфесій і всі ми живемо в дружбі і злагоді. Як одна велика родина. І збереження миру у нашому місті на Дніпрі – основний пріоритет міської влади», - сказав заступник міського голови Михайло Лисенко.

Дніпропетровці акцію підтримують. Кажуть, запалення вогнів символічне, адже і місто і Україна загалом втратили у тій війні дуже багато. Зараз же, кажуть люди, аби повернути в Україну мир, треба залишити амбіції і шукати примирення.

«Треба не забувати про це. Пам’ятати тих ветеранів – людей, які пройшли війну і принесли мир на всю планету. Бо ж Друга світова могла закінчитися дуже погано для всіх нас», - упевнений Роман.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
150
нових ліфтів планують встановити у Дніпрі у 2024 році.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті