Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пт, 19 апреля 2024
13:04

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Дніпропетровськ долучився до найбільшого всеукраїнського прибирання

|«« «« »» »»|

Цієї суботи активісти «Let’s do it, Ukraine!» разом з регіональним партнером проекту - компанією ІНТЕРПАЙП та логістичним партнером - компанією «Ін-Тайм» провели наймасштабнішу всеукраїнську соцільно-екологічну акцію «Зробимо Україну чистою разом!» на Дніпропетровщині.

«На Дніпропетровщині до акції долучилися понад 5 тисяч волонтерів-організаторів, які разом з громадянами прибрали близько 200 локацій, – говорить Анастасія Єремеєва, регіональний координатор «Let’s do it, Ukraine!» по Дніпропетровській області. – Мета «Зробимо Україну чистою разом!» не просто прибрати країну одноразово, а саме сформувати екологічну культуру в Україні,правильного поводження з відходами»

У Дніпропетровській області регіональним партнером акції виступила компанія ІНТЕРПАЙП, виробник сталевих труб і коліс. Велика промислова компанія активно підтримує екологічні ініціативи, більш того – впроваджує власні. В цьому році працівники ІНТЕРПАЙП також прибирали разом з волонтертами «Let’s do it, Ukraine!» кілька міських майданчиків: сквер на ж/м Північний, площу біля ДК Металургів в Дніпропетровську і Новомосковську, парк Металургів в Нікополі. Про те, що надихає працівників ІНТЕРПАЙП долучатися до акції ми запитали у одного з них. «Хочеться, щоб цей парк і вся наша територія України була красивою і чистою. Ініціатори акції молодці: натхненні, ініціативні і готові до прибирання, все відбувається просто, від душі, від щирого серця», - говорить Олексій Матвєєв, співробітник ПАТ «Інтерпайп Втормет».

Логістичним партнером акції на всій території країни стала компанія «Ін Тайм», яка у складі всієї команди вийшла на прибирання територій у 520 містах України, в тому числі і на Дніпропетровщині. «В цьому році ми прийняли усвідомлене рішення стати логістичним партнером команди Let's do it Ukraine. Наша основна задача - забезпечити ресурсну базу для перевезення необхідного інвентарю по всій Україні. Але цим ми не обмежуємо свою діяльність. Наша команда завжди активно підтримує екологічні та соціальні акції. Сьогодні в Дніпропетровській області компанія «Ін Тайм» представлена 39 відділеннями і наша згуртована сім'я в кількості понад 1000 співробітників вийшла на рідні вулиці міста для особистої участі в акції», – говорить Ольга Ратушна, керівник відділу зв'язків з громадськістю Національної служби доставки «Ін Тайм».

Також цього року акція відбулася за підтримки відомих українських зірок, таких, як: Крихітка (Олександра Кольцова), Дзідзьо, Колос (Сергій Мартинюк) "Фіолет", Вікторія Жуковська, Ярмак, Наталка Карпа, Ольга Сумська, Лері Вінн, Женя Галич (О.Торвальд), Катя Chilly, Гурт ROCK – H, Morphine Suffering, Ейра, Тінь Сонця, VIVIENNE MORT, Кozak System, а також зірки «Х-фактору», «Голосу Країни» та інші.

Цьогорічна акція “Зробимо Україну чистою разом” пройшла спільно з Міністерством регіонального розвитку, будівництва, та житлово-комунального господарства України, громадськими організаціями «Let’s do it, Ukraine», «Street Workout Ukraine», Фундацією регіональних ініціатив, НСОУ «Пласт», AIESEC в Україні, JCI Ukraine, Фонд волонтерів України, Молодь демократичного альянсу, УМСА, Київським молодіжним центром та за підтримки Міністерства освіти та науки України, Міністерства культури України, Міністерства молоді та спорту України, Міністерства екології та природних ресурсів України, Міністерства соціальної політики України, Українського державного центру позашкільної освіти, Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді, Програми волонтерів ООН в Україні, Всеукраїнської асоціації органів місцевого самоврядування «Асоціація міст України», Державної пенітенціарної служби України та багатьох інших локальних організацій та установ.

Партнерами акції «Зробимо Україну чистою разом!» та Веукраїнського екологічного фестивалю «ЧИСТОFEST» стали: національний партнер – корпорація «Біосфера»; логістичний партнер - національна служба доставки «Ін-Тайм»; національна мережа «Епіцентр» – регіональний партнер в м. Київ, м. Харків, м. Дніпропетровськ, м. Одеса, м. Львів; ПАТ «Фармак» - регіональний партнер в м. Київ та Сумській області; регіональні партнери в Київській області: компанія PepsiCo в Україні, ТМ «Мелочи жизни», Advertising School; регіональні партнери в Дніпропетровській області: Українська металургійна компанія «Інтерпайп», бренд Timberland, та ряд інформаційних партнерів, серед яких канал «112 Україна». Ритейл-парнером ЧИСТОFEST виступила Велика Кишеня.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  Мешканці Новокодацького району Дніпра активно долучилися до суботника на «Безіменній висоті» (11)

•  У Дніпрі дівчина бризкала перехожим в обличчя освіжувачем (відео моменту) (11)

•  У Дніпрі розпочали ремонт мосту, що веде на Монастирський острів (11)

•  На Фестивальному причалі у Дніпрі відбувся автопробіг-зустріч ретро-машин «За весною» (9)

•  Збитки на понад 7 млн грн: у заповіднику на Дніпропетровщині квадроциклами пошкодили унікальні піщані бархани (7)

•  На Дніпропетровщині чоловіка спершу засудили до довічного за вбивство матері та бабусі, а потім присудили 3 млн гривень компенсації за душевні страждання (7)

•  У Дніпрі зник екскурсійний ретро-трамвай – у чому причина? (6)

•  У Дніпрі відзначають День космонавтики (6)

•  У 6 закладах Дніпропетровщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті (5)

•  На Дніпропетровщині відбувається пошукова операція 13-річної Марини Волошко (5)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
95
лет театру ДрамиКом

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте