Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
11:41

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Новий бюджет передбачає муніципальні надбавки для всіх бюджетників, - Борис Філатов

Новий бюджет передбачає муніципальні надбавки для всіх бюджетників, - Борис Філатов
Підтримка соціально-незахищеної категорії населення стала окремим блоком доповіді Бориса Філатов. Сьогодні міський голова звітував про свої 100 днів на посаді очільника міста. Борис Філатов наголосив – у непростий час підтримка дніпропетровців дуже важлива.

Навіть попри те, що законність проведеної 29 січня виїзної сесії оскаржують у суді, бюджетники міста отримають обіцяні у передвиборчий програмі Філатова надбавки.

«У бюджеті 2016 року ми передбачили кожному бюджетнику муніципальну доплату. Сума надбавки, в середньому, становить 650 грн. на людину. Це середня надбавка», - сказав Борис Філатов.

Крім того, купити ліки також стане легше. За словами міського голови, сума на забезпечення ліками громадян пільгових категорій у новому бюджеті збільшено в 1,5 рази.

Так само фінансування на виплату матеріальної допомоги соціально-незахищеним громадянам зросло вдвічі.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Верующий  (16.03.16 06:52): "По плодам их узнаете их". (ОТ МАТФЕЯ 7:16); "и судим был каждый по делам своим." (ОТКРОВЕНИЕ 20:12,13). Відповісти | З цитатою
тома  (15.03.16 22:31): Я против этих надбавок. Бюджетники (врачи,учителя и т.д.),которые получали свое образование,знали на что шли. Например в мед институт огромные конкурсы всегда были. Почему мои налоги должны "проедаться" кем-то?
, Я считаю гораздо полезнее эти деньги потратить на освещение города,на дороги , на обустройство городского ландшафтного дизайна. Чтобы мне и другим людям было приятно жить в нашем городе.
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 2
ПРыгающий о лень  (15.03.16 17:29): Не помешало бы в дырявый бюджет празднеств добавить.. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
65
років з дня першої місцевої телевізійної передачі в Дніпрі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті