Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 12 травня 2024
15:26

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпропетровську стартував проект "Поліція на зв'язку"

У Дніпропетровську стартував проект
19 січня в Головному управлінні поліції стартувала пряма телефонна лінія "Поліція на зв'язку".

Щовівторка впродовж години мешканці області мають змогу поспілкуватися безпосередньо з начальником Управління чи його заступниками.

"Далеко не всі мешканці зможуть прийти на особистий прийом до мене чи до заступників Управління. Особливо це складно людям з периферії. А от зателефонувати на пряму лінію та поставити питання, озвучити проблему все ж таки значно простіше. Всі їх питання, звернення тримаються на особистому контролі,"- наголосив начальник Головного управління.

Переважна більшість запитань, адресованих начальнику Управління в ході прямої лінії, стосувалися розслідування кримінальних проваджень. З 13-ма громадянами генерал поспілкувався особисто. Одна із заявниць була запрошена 20 січня на особистий прийом начальника Управління з документами по справі. Троє із мешканців отримали роз'яснення. 90% людей, що звернулися в телефонному режимі до Ігоря Володимировича, мешканці Дніпропетровська.

"Нам важливо встановити проблемні питання, які турбують громадськість, і оперативно визначити шляхи їх розв'язання. Я не можу обіцяти, що відразу по завершенню прямої лінії питання вирішиться, але що кожен буде почутий, - обіцяю," - додав Ігор Володимирович Репешко.

За словами начальника Управління, чим більше і швидше інформація дійде до органа реагування, тим більше можливості позитивного вирішення проблеми. Так за минулий рік безпосередньо до Головного управління збільшилася кількість запитів та пропозицій громадян на 21,3% і склала 8 916. Керівництвом було прийнято 776 осіб, з яких 524 - особисто начальником Управління.

За тематикою більшість звернень громадян, що надійшли до ГУНП, стосується стану ведення досудових розслідувань за кримінальними провадженнями – 2 128, цивільно- та господарсько-правових відносин, вирішення яких належить до компетенції органів судової влади – 789, неналежного розгляду звернень працівниками міськрайлінорганів області – 1577, повідомлень про кримінальні правопорушення – 1281 та питань зловживання владою або посадовим становищем посадових осіб різного рівня – 620.

Gorod.dp.ua на Facebook.


читатель  (22.01.16 16:39): а народ все разводят и что прикольно им эта удается Відповісти | З цитатою
данил  (20.01.16 10:12): "Каждый будет услышан", напоминает януковича. Відповісти | З цитатою
хм  (20.01.16 07:34): В этом-то вся интрига ) Відповісти | З цитатою
БРГ ШКЛ  (19.01.16 22:10): По какому номеру звонить? Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
150
нових ліфтів планують встановити у Дніпрі у 2024 році.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті