Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 18 липня 2025
13:42

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Майстри кухарської справи Дніпропетровщини опановують нові технології

Майстри кухарської справи Дніпропетровщини опановують нові технології
Чорне тісто з чорнилами каракатиці та зелене з фрешем зі шпінату. На Дніпропетровщині пройшов майстер-клас для кухарів «Сучасні тенденції розвитку української кухні «Ukrainian Fashion Food». У ньому взяли участь 23 педагоги профтехучилищ області, повідомляють в департаменті освіти та науки облдержадміністрації.

Учасники майстер-класу вчилися на смак розпізнавати рецепти салатів, готувати м'ясо за допомогою вакуумування та ліпити вареники з чорного та зеленого тіста. Їх готували та подавали з гусячим м’ясом під соусом «дор-блю» та з сирним міксом під пармезаном та мікрогріном.

«Ми переконані, що така форма навчання є найефективнішою. На майстер-класі учасники обмінюються досвідом та мають можливість приготувати нову страву під пильним оком автора ідеї. Саме тому ми й ініціювали проведення такого навчання для викладачів профтехучилищ. Адже вони зможуть навчити своїх вихованців новим та особливим стравам», - відзначив директор департаменту Олексій Полторацький.

Всього на Дніпропетровщині в 55 профтехучилищах навчається 23 тисячі учнів.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
175
років Свято-Успенському собору

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті