Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 12 травня 2024
07:00

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Понад 38 тисяч звернень громадян надійшло до міської ради з початку року

Понад 38 тисяч звернень громадян надійшло до міської ради  з початку року
38 тисяч 600 звернень громадян надійшло до міської ради з початку року - це на 32 % більше, ніж за аналогічний період 2014 року.

Про це повідомили у відділі з організації роботи зі зверненнями громадян Дніпропетровської міської ради.

Найбільше – 16,5% звернень отримано від мешканців Бабушкінського району, 13,3% - АНД району, 6% - Самарського району. У відділі зазначають, що частіше за все до міської ради звертались пенсіонери.

51% звернень стосувалися комунальних питань У порівнянні з аналогічним періодом 2014 року кількість звернень з цих питань збільшилась на 21%.

Зокрема, кількість звернень з питань підтоплень збільшилась на 61%, ремонту дорожнього покриття – на 37%, газопостачання – на 32%, вартості житлово-комунальних послуг – на 31%, теплопостачання – на 27%, накриття колодязів – на 26%, зовнішнього освітлення – на 4,8%. Зменшилась кількість звернень з питань благоустрою подвір’я – на 23%, видалення дерев – на 19%, електропостачання – на 12%, вивезення сміття – на 7%, зазначають у відділі.

У відділі повідомляють, що цього року містяни стали вдвічі більше звертатися з питань соціального захисту населення, на сьогодні кількість запитів сягнула 32%. В основному дніпропетровців турбувало надання матеріальної допомоги, отримання соціальних виплат, субсидій, призначення та перерахунок пенсій.

У відділі з організації роботи зі зверненнями громадян наголошують, що звертатись до керівників міськради можна як письмово так і під час особистих прийомів. Графік особистих прийомів керівників розміщений у відділі прийому громадян та на офіційному сайті міської ради.

З початку року було проведено 89 особистих прийомів керівництва міської ради, на яких було прийнято 1 тисячу 325 дніпропетровця, зазначають у відділі.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Ваня  (17.12.15 14:34): А чем собственно хвастаемся? Ведь если жалоб увеличилось на 32%, то на 32% ухудшилась жизнь граждан. Давайте смотреть в корень. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
8000
грн на місяць - мінімальна зарплата з квітня 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті