Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
11:38

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Дніпропетровців запрошують швидко та безкоштовно перевіритися на діабет

Дніпропетровців запрошують швидко та безкоштовно перевіритися на діабет
Тільки половина українців з підвищеним цукром в крові знають про це. Натомість такий показник може свідчити про діабет, нагадують лікарі. Якщо «запустити» це захворювання, тяжких ускладнень не уникнути. Швидко та безкоштовно зробити аналізи та дізнатися, чи все добре, запрошують дніпропетровців.

Про це повідомили в департаменті охорони здоров’я облдержадміністрації.

28 листопада кожен бажаючий зможе зробити експрес-аналізи глюкози крові та виміряти артеріальний тиск. Одразу ж можна буде отримати консультацію лікаря, а ще – ознайомитися з виставкою харчових продуктів для діабетиків та подивитися пізнавальні відеоролики. Для знавців у галузі здоров’я проведуть вікторину, під час якої розіграють глюкометр та кошик з корисною їжею.

Попіклуйтеся про своє здоров’я! Приходьте 28 листопада о 10.00 до Палацу студентів ДНУ за адресою площа Шевченка, 1.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Аэтель  (25.11.15 17:01): Филатов перед выборами всех проверил на улице в палатках на сахар.Опять?Там не планируют какую то заразу занести? Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Кадровик  (25.11.15 14:44): Это лохотрон, который проводят сетевики - продавцы биодобавок. Врачей там нет вообще. Данные сообщают человеку ложные. Враги, однозначно. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
70
аварійних дитячих та тренажерних майданчиків планують відремонтувати у 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті