Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Ср, 22 травня 2024
10:45

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Чергові перевірки маршруток: хто з дніпропетровських перевізників нехтує розкладом

|«« «« »» »»|

Про несподівані перевірки маршруток перевізники області знають не з чуток. Два місяці тому їм вже давали можливість виправити свої недоліки. Тепер представники облдержадміністрації та Укртрансінспекції перевіряють – чи дослухались. Сьогодні оглянули маршрутки автопідприємства «11205».

До нього належать приміські маршрутки №244, 245, 259, 260.

Перевірка розпочалась о 9 ранку. На перший погляд здається, що на візит комісії тут чекали. Чисті маршрутки вишикувані у чергу, а доброзичливі водії без зайвих питань показують документи.

«Порушення незначні. Наприклад, відсутні позначки місць. Але в салоні є необхідна інформація з контактними телефонами», – фіксують члени комісії.

Та вже за кілька хвилин помічають: маршрутки відправляються не за розкладом. Упевнитися в цьому допомагають обурені пасажири.

Людмила Миколаївна жаліється: автомобіль не виїжджає, поки повністю не заповняться місця. Пробувала скаржитись, та за вказаними номерами ніхто не відповідає.

Обурених пасажирів заспокоює представник автопідприємства Анна Анісімова. Каже, зацікавлені у кожному пасажирі. Намагається залагодити конфлікт та диктує свій мобільний телефон.

У цей час перевірки тривають. Оглянуто вже 5 автомобілів із 25.

«За цей час відправились лише 2 маршрутки, а мали б 5. Суттєве порушення, – констатує представник управління інфраструктури ОДА Станіслав Робота. – Крім того, у трьох авто не знайшли вогнегасників та аптечки».

Комісія вже перевірила частину маршрутів 8 перевізників області. Всього їх 32. Робота триває. Перевіряючі інформацію збирають, роблять висновки. З тими компаніями, які не виправили свої помилки, розірвуть контракт та оголосять новий конкурс.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Олег  (16.11.15 11:31): Где можно найти расписание движения маршрутов 42 и 153 ? Відповісти | З цитатою
Олег  (16.11.15 11:22): А 142 маршрут это фантом. В конкурсе участвует, по всем признакам он есть. На самом деле ни одной маршрутки не видел уже 2 года. А дело в том, что он на 1 км. длиннее, чем маршрут 153. Оба маршрута обслуживает одно предприятие. Зачем тратить больше? Предлагаю внести в условия тендера запрет на участие одного предприятия в тендере на частично дублирующие маршруты. Відповісти | З цитатою
Саша  (13.11.15 13:40): Цель проверок - срубить бабла. Если выгодно отправляться порожняком - маршрутки будут отправляться, если не выгодно, можно проверять до бесконечности, толку будет как с козла молока.
Платите деньги людям - они будут платить за проезд.
Відповісти | З цитатою
11205  (13.11.15 00:10): а мы ложили, клали и будем класть на всех. бабло не пахнет № 70 всего 19 км но по 6 грн. А нам все равно. Ха-ха-ха! Відповісти | З цитатою
Пассажир 2  (12.11.15 19:39): № 48 по вечерам выходных ходят отвратительно. Например, в прошлом месяце, в воскресенье, в тупике (гб №20) мы прождали ее минут 40, так ни одна из них и не забрала. Хотя, одна-таки стояла среди деревьев, а рядом с ней водила ошивался - то в салоне посидит, то выйдет покурит. А люди ждали на холодном пронзительном ветру. Подъехала еще одна. Но ее водила только высадил одну бабульку - единственного пассажира - и дал деру, никого не взяв больше.
А через неделю там же ситуация была аналогичной, но ждать пришлось минут 20. И водила так торопился, что остановился всего на несколько секунд. Так что пришлось чуть ли не на ходу запрыгивать.
В общем, на этот маршрут тоже необходимо обратить внимание!
Відповісти | З цитатою
Мария  (12.11.15 19:34): Маршрутки 119Б ездят как захотят. Иногда в 21:05 с Чернышевского на Победу еще уехать можно, но в большинстве случаев водители максимум до Танка едут. Хотя людей на остановке ежедневно много. Приходится ездить с пересадкой через Центр Відповісти | З цитатою
Водила  (12.11.15 18:41): Я б на вашем месте заткнулся и молчал - будете за 10 рублей бегать за маршруткой ! Сначала пусть мне продают бензин по 8 рублей, а потом будем говорить про стоя висячих. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Пассажир  (12.11.15 14:29): Проверьте ещё маршрут №87 не на Карла Маркса, где все выходят, а в районе жилых домов, например, ул.Рабочая, ул.Савченко, ул.Титова. Там люди весят на подножках утром и вечером в час-пик. Двери еле-еле закрываются. И ничего - проезд по 5 грн.! Відповісти | З цитатою
Пассажир  (12.11.15 14:28): Проверьте ещё маршрут №87 не на Карла Маркса, в районе жилых домов, например, ул.Рабочая, ул.Савченко, ул.Титова. Там люди весят на подножках утром и вечером в час-пик. Двери еле-еле закрываются. И ничего - проезд по 5 грн.! Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
8000
грн на місяць - мінімальна зарплата з квітня 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті