Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
23:32

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Малеча трьох сіл Юр’ївського району зможе ходити до садочка

Малеча трьох сіл Юр’ївського району зможе ходити до садочка
Єдина група для дошкільнят в Олександрівському НВК переповнена, та місць для всіх малюків все одно не вистачає. Сюди приходять хлопчики та дівчата одразу з трьох навколишніх сіл.

Щоб вирішити проблему, потрібно відкрити ще одну групу. Приміщення для цього є, справа лише за ремонтом та новими меблями. Допомогти директор НВК попросила голову ОДА Валентина Резніченка під час особистого прийому в Юр’ївському районі. Очільник області запевнив, що вже наступного року дошкільнята підуть до нової групи.

В Олександрівському навчально-виховному комплексі працює одна різновікова група. Її відвідують 24 дитини з сіл Олександрівка, Оленівка та Сергіївка. А має бути не більше 15, бідкається директор навчального закладу Світлана Жир.

«Група переповнена. До того ж, у чотирирічних та п’ятирічних діток мають бути різні програми занять. А у нас вони всі знаходяться в одній кімнаті, - розповіла жінка. - На черзі стоїть ще 18 дітей. А ми просто не можемо їх взяти - немає ні ліжечок, ні місця в їдальні».

Вирішить проблему відкриття ще однієї групи. «Ми хочемо зробити дві різновікові групи до 20 дітей кожна. В одну ходитиме малеча від 3 до 4 років, в іншу – з 5 до 6 років. Для цього приміщення в нас є. Але потрібен ремонт, нові вікна, меблі та іграшки», - сказала Світлана Жир.

Валентин Резніченко пояснив, що цього року спеціалісти встигнуть виготовити проектно-кошторисну документацію, а наступного – зроблять ремонт. Нова група дозволить повністю задовольнити потребу в дошкільній освіті дітей в трьох селах.

«Цей проект ми профінансуємо. Проте такі важливі моменти слід враховувати ще під час формування бюджету. Більше не буде такого, що хтось в жовтні прийшов і сказав: дайте ще грошей. Потрібно одразу грамотно формувати кошторис і жити по ньому», - сказав Валентин Резніченко.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
100
дворів запланували відремонтувати у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті