Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
20:57

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Резніченко – ефективний адміністратор і управлінець європейського зразка - експерт

Резніченко – ефективний адміністратор і управлінець європейського зразка - експерт
Резніченко – ефективний адміністратор і управлінець європейського зразка.

Так прокоментував журналісту ЕспресоТВ роботу Валентина Резніченка на посаді очільника Дніпропетровської області політолог Вадим Карасьов.

Додавши, що саме такими мають бути управлінці у децентралізованій Україні: успішні патріоти, які вболівають за свій край та не плекають честолюбних амбіцій. А методично і без зайвої політизації виконують функції очільника обласної держадміністрації.

«Резніченко – чи не єдиний з українських керівників найвищого рівня, хто вивів політику за рамки державного управління. Тому ті процеси, які сьогодні відбуваються в області, сміливо можна назвати плюралізмом. Позиція очільника області не дозволяє домінувати якійсь одній із бізнес груп. Це в даний момент надзвичайно важливо з точки зору збереження цілісності регіону», - вважає експерт.

«Але водночас Резніченко вдало використовує свій статус «людини Президента», обіцяючи закордонним інвесторам захист інвестицій на найвищому державному рівні. Це уже почало давати свої плоди. Цього року в регіон іноземний інвестор вклав більше 70 млн. дол.», - сказав Вадим Карасьов.

У підсумку, експерт додав, що війна, політична та економічна кризи закінчаться, і на перші місця вийдуть не вуличні політики та популісти, а державні прагматики та ефективні менеджери, такі як Резніченко. Це всього лиш питання часу.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Днепр_2  (30.09.15 18:08): Офигеть какая эффективность
Куда там Саакашвили с его реформированием прокуратуры, милиции, таможни.
У нас все на местах, все с откатами.
Депутатов города за 3 раза собрать не можем.
Но зато руководим эффективно
Відповісти | З цитатою
Макс  (30.09.15 12:29): А он-то что сделал? Недообъездную, недопереход, недодороги? Это все заслуги Вилкула, а Резниченко лишь способный ученик. Відповісти | З цитатою
горожанин  (30.09.15 09:49): ПИПЕЦ !!! Чем он эффективен ? Что он сделал ? Статья в лучших совковых традициях. До тех пор пока в зданиях, подобных Днепропетровской ОГА, будут восседать физиономии, подобные Рез-ко и заказаывать хвалебные статьи в свой адрес, народ будет подумывать как бы чего замайданить. Таких "эффективных" выносить нужно Відповісти | З цитатою
777  (30.09.15 08:08): Лучше бы он в меры баллотировался, а то одно болото. Відповісти | З цитатою
ПэТРИОТ  (29.09.15 19:53): Какой же ш он эффективный, коль не может троллей нанять, шобы ветер погонять? Відповісти | З цитатою
Синяя птица  (29.09.15 18:40): А очки на плюс или на минус? Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
1,2
млн. нових дерев висадять на Дніпропетровщині

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті