Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
08:14

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Американський штат-побратим з’явиться у Дніпропетровщини

Американський штат-побратим з’явиться у Дніпропетровщини
Таку можливість обговорили заступник голови Дніпропетровської облдержадміністрації Олег Кужман та комерційний аташе Посольства США Джеймс Ліндлі під час зустрічі.

Олег Кужман презентував комерційному аташе Посольства США досягнення Дніпропетровщини та запропонував встановити побратимські стосунки області з одним зі штатів Америки.

«Сьогодні комерційний аташе Представництва США дізнався більше про Дніпропетровщину та її переваги. Ми домовилися про те, що буде знайдено конкретний штат, який за своєю промисловою та економічною структурою схожий на Дніпропетровську область та зможе стати її партнером. Таке співробітництво буде конкретним кроком до розвитку економічних та партнерських відносин між США та Дніпропетровщиною», - наголосив Олег Кужман. Під час зустрічі говорили й про розвиток торгівельних відносин між США та областю, надходження американських інвестицій в регіон. Найближчим часом Дніпропетровська ОДА підготує низку інцестпропозицій для американського бізнесу та направить комерційному аташе США.

«Ми маємо сьогодні низку бізнес пропозицій і в аграрному, і в промисловому секторі. Готові запропонувати іноземним інвесторам сільськогосподарські землі для ведення господарства й інвестмайданчики, які відповідатимуть конкретним бізнес проектам», - наголосив Олег Кужман.

##: США
Gorod.dp.ua на Facebook.


Микола  (13.08.15 21:56): А зачем нам штат-побратим - мы скоро сами будем штатом. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
ооо  (13.08.15 21:45): Как говорят, там, на западе выше уровень жизни. Причина - высокий КПД экономики. Просто так деньги на авось не выделяют. Только туда где гарантирована прибыль. Так и с этими яками. Просто так, за красивые глазки вкладывать свои ресурсы они не будут. Всё просчитывают наперед. Даже с прицелом на десятилетия. А укр. развешивает уши. Надеясь на благородство чужаков. Відповісти | З цитатою
!!!  (13.08.15 17:37): Дайте своему народу возможность на земле работать. Зачем спешить раздавать чужим? Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
406
будинків ОСББ та ЖБК оновлені у Дніпрі у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті