Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 20 апреля 2024
01:15

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

«На Дніпропетровщині зупинено спробу незаконного усунення голови Новомосковської РДА» – Гліб Пригунов

«На Дніпропетровщині зупинено спробу незаконного усунення голови Новомосковської РДА» – Гліб Пригунов
На Дніпропетровщині зупинено спробу незаконного усунення голови Новомосковської РДА Павла Селіхова від виконання своїх обов’язків. Сьогодні озброєні люди блокували його кабінет та вхід на один з поверхів. Звинувачення — начебто колишнє членство у Партії Регіонів.

«Даний інцидент викликає подив. Павло Іванович Селіхов був призначений Президентом України на посаду голови Новомосковського району після широких консультацій з місцевою громадськістю. Його кандидатурі висловили довіру депутати районної ради, підтримали глави селищних рад Новомосковського району. По суті, затверджуючи Селіхова на цю посаду, влада пішла на зустріч побажанням мешканців району. Тому мотивація появи в будівлі адміністрації Геннадія Корбана та його охоронців, жоден з яких не є жителем Новомосковського району, виглядає досить дивно», — прокоментував ситуацію радник голови облдержадміністрації Гліб Пригунов.

Він додав, що Павло Селіхов відомий як порядна людина і патріот. «Він ніколи не перебував у Партії регіонів. А його син несе службу в лавах Збройних сил України в зоні АТО.

«Зрозуміло, що все це робилося Геннадієм Корбаном «на камеру», заради піару і інформаційного галасу. Я розумію, що є люди, для яких стан конфронтації з навколишнім світом є психологічною потребою. Зараз залишається тільки шкодувати, що енергія, яка ще вчора була направлена на вирішення конфлікту у зоні АТО, сьогодні повернулася проти жителів області», - сказав Гліб Пригунов.

У Новомосковському районі Дніпропетровської області була зроблена спроба захоплення районної адміністрації. Кабінет голови районної адміністрації та вхід на один з поверхів було блоковано. Після появи представників правоохоронних органів пікетники покинули місце події.

Голова Новомосковської райдержадміністрації Павло Селіхов написав заяву до міліції та СБУ щодо перешкоджання роботі Новомосковської РДА.

Протягом двох останніх тижнів Президент України призначив на Дніпропетровщину 19 голів райдержадміністрацій.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Днепр  (05.06.15 12:39): С "Горожанин":

"Напомним читателям,что Павел Иванович Селихов неоднократно был председателем ОИК № 38 от Партии регионов. А вот в 2104 году, умудрялся в ОИК № 38, как говорится, пролазить под другими различными партиями. Селихова неоднократно исключали из данной комиссии, а неведомые силы его возвращали на должность но уже от других политических партий.
Исходя из данной информации, можно смело предположить, что Пашу, по прозвищу «Самарский ***, поставил на данную должность, что бы он принес неоговорочную победу команде олигархов из «оппозиционного блока»
В свою очередь мы заочно поздравляем Петра Порошенка с предстоящим проиграшем на выборах в местные советы..."

Оце вин николы не перебував в ПР :-)))
Ответить | С цитатой
ккк  (05.06.15 10:56): А не пора ли с этим завязывать и вводить верховенство Закона. Ответить | С цитатой
КК України  (05.06.15 09:59): Стаття 356 Кримінального кодексу України. Самоправство

Самоправство, тобто самовільне, всупереч установленому законом порядку, вчинення будь-яких дій, правомірність яких оспорюється окремим громадянином або підприємством, установою чи організацією, якщо такими діями була заподіяна значна шкода інтересам громадянина, державним чи громадським інтересам або інтересам власника, -
карається штрафом до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до трьох місяців.
Ответить | С цитатой
Микола  (04.06.15 20:21): Так скажу, дядьки, майдан був не проти рашки, це нашого брата гноблять та контролери квитки виписують, хтось покаже цю арифметику контролю? Де кошти? Кому? За що? Чому? Хто цим править? Лавка якась!!! Ответить | С цитатой
Дмитро  (04.06.15 20:14): Ти, друже правий, але тепер бондюки людей слухать не збираються! Восени тра владу запитати добре Ответить | С цитатой
Семен  (04.06.15 20:09): Майдан был против одних, а те кто оседлали майдан совсем на практике против его идей. Печаль, но факт есть факт Ответить | С цитатой
VilkulOFF  (04.06.15 18:28): Вы бы еще попросили Вилкула и жену Селихова прокомментировать ситуацию, тогда бы была полная объективность )) Ответить | С цитатой
Кадровик  (04.06.15 18:24): И че теперь будет? Дело возбудят уголовное? А там кажется был не только Корбан. Ответить | С цитатой
сеня  (04.06.15 18:05): Цирк КОрБЗОВ гастролирует! Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  У Дніпрі дівчина бризкала перехожим в обличчя освіжувачем (відео моменту) (11)

•  У Дніпрі розпочали ремонт мосту, що веде на Монастирський острів (11)

•  Мешканці Новокодацького району Дніпра активно долучилися до суботника на «Безіменній висоті» (11)

•  На Фестивальному причалі у Дніпрі відбувся автопробіг-зустріч ретро-машин «За весною» (9)

•  У Дніпрі на автостанції на лівому березі планують збудувати зал очікування з торговельними приміщеннями (7)

•  На Дніпропетровщині чоловіка спершу засудили до довічного за вбивство матері та бабусі, а потім присудили 3 млн гривень компенсації за душевні страждання (7)

•  У 6 закладах Дніпропетровщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті (5)

•  Збитки на понад 7 млн грн: у заповіднику на Дніпропетровщині квадроциклами пошкодили унікальні піщані бархани (5)

•  Утворюється метровий шар піни: у Дніпрі в озеро Куряче з колектора виливаються відходи (5)

•  У Дніпро повертається стародавня мумія! (5)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
1,2
млн. новых деревьев высадят на Днепропетровщине

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте