Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
13:55

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

5 червня на Дніпропетровщині стартує довгоочікуваний «Мамай-fest»

5 червня на Дніпропетровщині стартує довгоочікуваний «Мамай-fest»
5-7 червня у Дніпродзержинську відбудеться Всеукраїнський історико-культурологічний фестиваль «Мамай-fest» . Він проходить на Дніпропетровщині восьмий рік поспіль та вже встиг знайти своїх шанувальників.

Цього року Фестиваль присвячений захисникам України. На відвідувачів чекатиме цікава та насичена програма: концерти, виставки, екскурсії, майстер-класи з народного мистецтва.

Урочисте відкриття фестивалю відбудеться 5 червня о 10.00 на території Музею історії міста Дніпродзержинська. Основною подією першого дня стане науково-практична конференція «Українське козацтво в етнокультурному просторі Придніпров'я». Також у цей день будуть нагороджені переможці конкурсу дитячої творчості «Козак Мамай та його пісня».

У другий день фестивалю, 6 червня, у музеї пройде відкриття персональної виставки німецького художника українського походження Олександра Висоцького, а також художньої виставки тернопільських митців «Мамай об'єднує Україну», Всеукраїнської виставки «Україна у знаках і символах».

7 червня в рамках фестивалю відбудуться мандрівні студії «Дорогами козаків» з відвідуванням села Дніпровокам'янка.

Крім того, у програмі фестивалю вечори сучасного українського кіно і поезії, виставка-продаж декоративно-прикладного мистецтва. До участі запрошуються художники, мистецтвознавці, письменники – всі, хто вважає себе патріотом рідної землі, небайдужим до історії та майбутнього України.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:


ПоРоСВИНкул  (03.06.15 15:40): Вот чего им не хватало? - И Мамай фест и Петриковка в Париже.. и сурмы срумят.. Ну гульнули мы разок-другой на рок-фесте с байкерами,- но ведь многим понравилось.. пиво рекой.. Европе такое и не снилось.. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
45
стихійних сміттєзвалищ ліквідували у Дніпрі за 2022 рік

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті