Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
чт, 28 марта 2024
17:26

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

У Національному гірничому університеті відкривається Форум студентів та молодих вчених

У Національному гірничому університеті відкривається Форум студентів та молодих вчених
Завтра, 23 квітня, о 09:30 у Національному гірничому університеті (1/87) відбудеться відкриття X Міжнародний Форум студентів та молодих вчених «Розширюючи обрії».

Серед його учасників – студенти, магістри і аспіранти навчальних закладів України, дальнього та ближнього зарубіжжя.

Організатори Форуму гостинно приймають студентів, магістрів та аспірантів Сумщини (Українська академія банківської справи НБУ), Харківщини (Харківський національний технічний університет сільського господарства ім. П.Василенка, Запоріжжя (Таврійський державний агро-технологічний університет) та Дніпропетровщини (Дніпропетровська державна медична академія, Національна металургійна академія України, Дніпропетровський університет економіки та права ім. А.Нобеля, Дніпропетровський державний університет залізничного транспорту ім. академіка В.А. Лазаряна, Дніпропетровський національний університет ім. Олеся Гончара, Національний гірничий університет та інші). Серед учасників Форуму – студенти і молоді науковці з Франції, Польщі, Німеччини, а також студенти Національного гірничого університету з різних країн світу: Монголії, Туркменістану, Анголи, Гвінеї, Конго та Китаю.

Учасники Форуму виступають з доповідями на секціях, які охоплюють широкий спектр галузей сучасної економіки, екології, гірничої справи, інформаційних технологій, юриспруденції, маркетингу та менеджменту. Доповіді учасників оцінює високопрофесійне журі – викладачі кафедри іноземних мов, спеціалісти з різних галузей знань, які володіють іноземними мовами, а також науковці та фахівці з України та Америки. Програма Форуму включає також засідання круглих столів, екскурсії до музеїв НГУ, постановки Театру англійської драми.

Практичні семінари та майстер-класи викладачів кафедри іноземних мов сприятимуть розвитку інтелектуального та творчого потенціалу учасників Форуму.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
7
новых региональных полигонов бытовых отходов будут построены в регионе к 2027 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте