Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Ср, 15 травня 2024
06:36

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Норвегія поділиться досвідом ефективного співробітництва з ЄС

Норвегія поділиться досвідом ефективного співробітництва з ЄС
Про це повідомив Надзвичайний і Повноважний посол Норвегії в Україні Йон Элведал Фредріксен під час зустрічі з радником голови Дніпропетровської облдержадміністрації Борисом Трейгерманом. При цьому Йон Элведал Фредріксен зауважив, що Норвегія не є членом ЄС, однак є учасником Шенгенської угоди, а тому цей досвід може бути корисним Україні.

Також він додав, що Норвегія є донором гуманітарної допомоги Україні, а також допомагає внутрішньо переміщеним особам з Донецької та Луганської областей, що актуально для Дніпропетровщини.

«Сьогодні Дніпропетровська область стала прифронтовою зоною, регіоном, який дивиться з оптимізмом у майбутнє і робить все для того, щоб зберегти мир. Ми робимо все, щоб внутрішньо переміщені особи знаходили на Дніпропетровщині притулок та друзів», - зазначив радник голови Дніпропетровської ОДА Борис Трейгерман.

Довідка:

Норвегія надає істотну фінансово-технічну допомогу Україні, реалізовуючи низку проектів у багатьох сферах, як спільно з європейськими та міжнародними інституціями (РЄ, ОБСЄ, ЄБРР, НАТО), так і безпосередньо через співпрацю дипломатичних представництв країн з норвезькими та українськими державними установами і організаціями, органами місцевого самоврядування, а також неурядовими громадськими організаціями.

Gorod.dp.ua на Facebook.
ФОТО:

   


И смешно и грустно  (03.03.15 16:20): Прикольно. Норвегия одна из богатых стран Европы. НЕ ЯВЛЯЕТСЯ членом ЕС по собственному желанию, а не так как Украина стоит в очереди. Так что советы не в тему. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
74
дитячих та спортивних майданчиків відремонтують у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті