Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пт, 29 марта 2024
11:43

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Андрій Білоусов звільнився з посади заступника Міністра

Андрій Білоусов звільнився з посади заступника Міністра
18 лютого 2015 року Уряд задовольнив заяву про звільнення за власним бажанням заступника Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Андрія Білоусова, повідомляють у прес-служба Мінрегіону.

За словами Андрія Білоусова, який на посаді заступника Міністра відповідав за реформування житлово-комунального господарства, він продовжить свою професійну діяльність на Дніпропетровщині, звідки він родом.

Віце-прем’єр-міністр – Міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Геннадій Зубко прокоментував, що був прихильником того, аби Андрій Білоусов залишився працювати в міністерстві, оскільки він має хороший досвід роботи у сфері ЖКГ.

«Андрій Леонідович досвідчений фахівець – пройшов всі щаблі управління в галузі. Але він прийняв рішення перейти на іншу роботу. Це його право. Він продовжить працювати в галузі і ми очікуємо від нього нових ініціатив по реформуванню ЖКГ», - сказав Віце-прем’єр-міністр.

Він також прокоментував ситуацію, пов’язану з отриманням в минулому році Андрієм Білоусовим статусу учасника бойових дій.

«Я вивчав цю ситуацію. Дійсно заступник міністра неодноразово відряджався восени минулого року в зону АТО. Тоді йшов процес облаштування фортифікаційних споруд оборонного рубежу на Сході України, в якому був задіяний і Андрій Білоусов. Він навіть звертався із заявою направити його на подальшу роботу в зону АТО. Рішення про надання статусу приймала спеціальна міжвідомча комісія, яка опиралася на наявні для того документи», - сказав Геннадій Зубко.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Дон  (24.02.15 09:54): Смешно читать про "досвід"! На кого рассчитана эта информация? Ответить | С цитатой
хрен  (24.02.15 08:36): звільнився з посади заступника Міністра с комментарием "та там вже нема чого красти" Ответить | С цитатой
Иван Смольный  (23.02.15 22:04): Дык, товарищ ужо в родном Днепродзержинске первый зам. мера. Мягко спланировал можно сказать. Ответить | С цитатой
Зю  (23.02.15 16:04): Так а сейчас он поедит в зону АТО доброврольцем? Чтобы так сказать статус подтвердить? Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
65
лет со дня первой местной телевизионной передачи в Днепре

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте