Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Нд, 29 вересня 2024
03:14

ГАЗЕТА ОГОЛОШЕНЬ

ПРОДАМ, Для кого Вапорайзер Xvape Fog Pro?
XVape Fog Pro — це оновлена версія XVape Fog, яка має велику батарею, більш швидкий час нагріву, більше можливостей налаштування та багато іншого. Він чудовий у випаровуванні як трав, так і концентратів (з восковою чашкою, що додається) завдяки оптимізованій нагрівальній камері, яка витягує чисту і ароматну пару при будь-якій температурі від 100 ° C до 220 ° C.
Якщо ви шукаєте надійний і простий у використанні конвекційний вапорайзер, який легко взяти з собою куди завгодно, ви напевно будете задоволені XVape Fog Pro. Він має компактний розмір та міцний зовнішній корпус з анодованого алюмінію, завдяки чому він виглядає фантастично та краще захищений від подряпин.
Тип нагріву:
Конвекційний – це означає, що нагріте повітря проходить через трави або концентрується всередині камери для рівномірного вилучення, перш ніж пройде через ізольований повітряний канал і досягне мундштука. У камері нагріву використовується якісна кераміка, яка не впливає на смак і запах матеріалу, що випаровується.
Особливості:
Конвекція
Акумулятор, що знімається
Міцний та гладкий корпус
Магнітний мундштук
Нагрів за 20 секунд
Місткість камери: 0.35г
Швидка зарядка USB-C
Інформативний оled дисплей
Тактильний зворотний зв’язок (вібрація)
Що можна випаровувати?
Для трав та концентрату. Завдяки чашці для воску, що додається, ви можете використовувати XVape Fog Pro не тільки з травами, але і з концентратом. Все, що вам потрібно зробити, це вставити чашу воску в нагрівальну камеру, і все готово!
Перезаряджається – знімний акумулятор
Знімний акумулятор, що заряджається через USB-C XVape Fog Pro оснащений знімною батареєю, що перезаряджається, ємністю 3200 мАч. USB-C порт для швидкого заряджання.
Як використовувати XVape Fog Pro?
Зніміть мундштук, щоб отримати доступ до нагрівальної камери. Заповніть камеру травами (або використовуйте чашку для концентрату). Прикріпіть мундштук. Тричі натисніть кнопку живлення, щоб розпочати нагрівання. Зачекайт

e-mail: ,

Тел: +380 (63) 703 61 71,

Адрес: Киев,

Good Mood.

Увеличить

Дата: 02.09.2024  ID: 5131002 || Переглядів: 20

Додатково:

Реклама на сайті:

•  Адресний довідникк
•  Ділове місто
•  Довідники підприємств
•  Міські служби
•  Міські форуми

Ви можете придбати додаткову рекламу в Газеті оголошень і в інших розділах міського сайта gorod.dp.ua.
Подробиці на цієї сторінці
Вхід:
Логін:
Пароль:
Забули пароль?
Реєстрація
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті