Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Ср, 17 квітня 2024
01:07

ГАЗЕТА ОГОЛОШЕНЬ

Рубрики / Краса, здоров'я, спорт / Краса, догляд за тілом:

Все | Куплю | Продам | Міняю | Послуги | Шукаю | Інше
Початок «« Усього: 21   Сторінка 1 з 2 »» Кінець
сортувати:   за датою | A-Я      нові за останні:  днів
1. ПРОДАМ, Регенерирующая ночная маска с коэнзимом Q10 (200гр) Tibemed.Омоложение. Коэнзим Q10 – это натуральный антиоксидант, способный сохранять здоровье и молодость клеток кожи. Его антиоксидантные свойства способны наделять кожу магической энергией, сокращать период регенерации клеток кожи и препятствовать процессам окисления. Гиалуроновая кислота, обладающая свойством удерживать влагу, делает кожу мягкой, гладкой и эластичной, и также препятствует старению кожи. Применение: нанесите маску перед сном на очищенную кожу лица легкими массажными движениями до полного впитывания (избегая областей вокруг глаз и губ). Маска также может быть использована в качестве ночного крема. Не требует последующего смывания водой. Эффект длится в течение 8-ми часов. После умывания, Ваша кожа будет гладкой и нежной как шелк. Ингредиенты: Коэнзим Q10, витамин Е, гиалуроновая кислота, овсяный бета-глюкан, экстракт овса, экстракт алоэ, полидекстроза https://company82.ua.market 068-199-30-92 e-mail,

Тел: 068-199-30-92,

Alena-12.

Дата: 09.04.2024  ID: 4748590
2. ПРОДАМ, Тоник Highland Rose -интимное отбеливание!(30mlx2бут).Tibemed.Отбеливающий тоник для пигмент. кожи, для отбеливания пигментированных мест (груди, подмышек, лица, локтей, колен и т.д.) Отбеливает кожу, защищает кожу от преждевременного старения. С гипперпигментацией кожного покрова, потемнение до тёмно-коричнев.цвета сталкивается большинство людей на любом участке кожного покрова, но чаще всего на кистях, локтях, коленях и т.д. -эта проблема как для женщин, так и для мужчин, которая носит эстетический характер. Может отбелить любые пигментные места на Вашем теле и все это в домашних условиях. Подр.на https://company82.ua.market 068-199-30-92 e-mail,

Тел: 068-199-30-92,

Алёна.

Дата: 09.04.2024  ID: 4150870
3. ПРОДАМ, Набор гель лаков – это комплект из нескольких бутылочек гель-лака, позволяющий вам создавать долговременные и стойкие маникюры. Каждая бутылочка содержит специальный гель-лак, который не только быстро высыхает при использовании UV лампы, но и позволяет сохранить свежесть вашего маникюра на длительный период времени.
В состав набора могут входить разные цвета, от классических до ярких, и может поставляться с дополнительным оборудованием, таким как базовое и верхнее покрытие, помогающие обеспечить максимальную стойкость маникюра.
Одним из главных преимуществ набора гель-лаков является его легкость в применении. Чтобы получить устойчивый маникюр, вам нужно нанести несколько слоев гель-лака на ногти и высушить его под UV лампой. Кроме того, гель-лаки не нуждаются в дополнительном использовании базы или верхнего покрытия, что позволяет сэкономить время и деньги на дополнительных средствах.
Таким образом, если вы хотите создать свой собственный стойкий маникюр, набор гель лаков является и
e-mail,

Тел: +38 (095) 531-11-33,

LikeHim.

Дата: 09.04.2024  ID: 5127555
4. ПРОДАМ, Медицинские маски для лица стали неотъемлемой частью нашей жизни в связи с пандемией COVID-19. Если вы ищете качественную и надежную медицинскую маску для защиты вашего здоровья и здоровья вашего окружения, наша маска идеально подойдет для вас.
Наша медицинская маска имеет 3-слойную конструкцию, обеспечивающую максимальную защиту от вирусов и бактерий. Она изготовлена из высококачественных материалов, которые обеспечивают комфортную носку, не создают дискомфорта и не раздражают кожу.
Наша маска медицинская для лица также легка и удобна в использовании. Она подходит для всех типов лица и может использоваться в различных ситуациях, например, в медицинских учреждениях, на работе, в общественном транспорте и других местах.
Мы рекомендуем заказать медицинские маски большого количества для обеспечения постоянной защиты от инфекций и бактерий. Нажмите кнопку "Заказать сейчас" на нашем сайте и заполните форму заказа. Мы свяжемся с вами в ближайшее время и поможем вам сделать лучший выбор дл
e-mail,

Тел: +38 (095) 531-11-33,

LikeHim.

Дата: 09.04.2024  ID: 5127563
5. ПРОДАМ, Cпрей для глаз Лянянь (20ml).Tibemed .Вся Украина
Спрей для глаз ЛЯНЯНЬ - быстро снимает неприятные ощущения с век и глаз: сухость, покраснение и воспаление, снижает внутриглазное давление. Обеспечивает щадящий уход за слизистой век и глаз.
Рекомендуется к прим. для гигиены слизистой век и глаз, при сухости, коньюнктивитах, аллергии, повышенном образовании слизи, воспалениях, слезотечении, после длительной работы за компьютером, во время пребывания в помещении с недостаточной влажностью воздуха или работающим кондиционером, в ходе длительных автомобильных поездок, авиаперелетов.
Применяется при катаракте в пожилом возрасте; катаракте, осложненной сахарным диабетом; хронической (первичной) глаукоме; помутнении стекловидного тела, слезотечения, вызванной ветром; птерегии глаза; трахоме; старческой дальнозоркости; кератите; конъюнктивите; возрастной макулярной дегенерации; помутнении в глазах ; синдроме «сухого глаза»; раздражающих реакциях на яркий свет и т.д. 068-199-30-92
e-mail,

Тел: 068-199-30-92,

Алёна.

Дата: 06.04.2024  ID: 4150872
6. ПРОДАМ, Мы SteroidOn, научно-популярный, а также информативный медицинский портал, на котором всегда предоставляем актуальную информацию об стероидах, гормонах, пептидах, медицине и самом спорте. С нами вы всегда будете в курсе всех новостей. Мы регулярно обновляем наш блог, для того чтобы все, в том числе: врачи, фармацевты, студенты, могли узнать для себя новую и полезную информацию.
SteroidOn - проводник в мире науки и медицины! Мы стремимся быть не только научно-популярным, но и информативным медицинским порталом, предоставляя свежую информацию о стероидах, гормонах, пептидах, медицине и спорте. Наш блог регулярно обновляется, чтобы удовлетворить любопытство врачей, фармацевтов, студентов и всех, кто интересуется новейшими тенденциями в медицинской науке. В наших материалах есть разнообразные аспекты, подходя как для профессионалов, так и для широкой аудитории. Мы верим, что знание - это сила, и наш портал станет вашим надежным партнером в стремлении к образованности в мире медицины и сп
e-mail,

Тел: +38 (0512) 692011,

Виноградов Артем Володимирович .

Дата: 01.04.2024  ID: 5129867
7. ПРОДАМ, Для кого Вапорайзер Spec?
Вапорайзер Spec - ваш ідеальний компаньйон для вишуканого вживання трав'яних матеріалів. Оснащений передовими технологіями та вишуканим дизайном, цей вапорайзер пропонує унікальний досвід використання.
SPEC вапорайзер – це не тільки інструмент для вживання трав'яних матеріалів, але і вираз стилю та якості. Придбайте SPEC та насолоджуйтеся найкращим вживанням з кращим вапорайзером.
Тип нагріву:
Конвекційний - це означає, що нагріте повітря проходить через трави або концентрується всередині камери для рівномірного вилучення, перш ніж пройде через ізольований повітряний канал і досягне мундштука. У камері нагріву використовується якісна кераміка, яка не впливає на смак і запах матеріалу, що випаровується.
Особливості:
• Керамічна нагрівальна камера: Завдяки унікально розробленій стіні для рівномірної теплопровідності, ви отримуєте надзвичайно ефективне випаровування трав'яних матеріалів.
• Велика камера об'ємом 1,4 мл: Вміщуйте достатню кількість матеріалу для довготривалого і задовільного сеансу вживання.
• Швидкий нагрів - 35 секунд: Не витрачайте час на очікування. Завдяки швидкому нагріву ви готові до використання за лічені секунди.
• Точна температурна регулювання в межах 190°C-230°C: Виберіть ідеальну температуру для вашого досвіду вживання. Забудьте про нестабільність температури – з SPEC ви отримуєте точність при кожному сеансі.
• Низька температурна терпимість: Забезпечте себе м'яким і приємним вдихом без ризику перегріву.
• Змінна батарея та зарядний порт TYPE-C: Забудьте про нестачу енергії. Замінна батарея та швидкий зарядний порт TYPE-C забезпечать стабільне живлення вашого вапорайзера.
• Керамічний мундштук: Здоровий вдих завдяки керамічному матеріалу мундштука.
• Керамічна повітряна шляха та камера: Чисте повітря тече ззовні в опалювальну камеру, гарантуючи максимально чистий та найбільш природний смак ваших трав'яних матеріалів
Що можна випаровувати?
Для сухих трав
Гарантія:
e-mail,

Тел: +380 (63) 703 61 71,

Good Mood.

Дата: 29.03.2024  ID: 5129858
8. ПРОДАМ, Для кого Вапорайзер XMAX V3 Pro?
XMax розробив V3 Pro для людей, яким потрібен недорогий, легкий вейп, дуже портативний і непомітний. Завдяки тонкому дизайну він вирізняється портативністю, що ідеально підходить, якщо ви багато часу проводите на вулиці або просто шукаєте щось, що легко поміщається в руці або кишені. XMax V3 Pro також універсальний, оскільки він може випаровувати трави, а також їх концентрати. Повне конвекційне нагрівання в поєднанні зі швидким часом нагрівання і простим у використанні інтерфейсом роблять цей вапорайзер чудовим вибором для більшості користувачів.
Портативний випарник XMAX V3 Pro є новітньою в лінійці XMAX Pro. Вапорайзер XMAX V3 Pro використовує весь успіх моделі V2 і радикально оновив дизайн і функції, щоб надати вам набагато сучаснішого функціоналу та стильного дизайну, зберігаючи водночас його бюджет. V3 тепер обладнаний світлодіодним екраном для точного вибору робочої температури та дає користувачеві більше контролю над бажаною густотою пари, а тех
e-mail,

Тел: +420777849395,

Good Mood.

Дата: 29.03.2024  ID: 5127958
9. ПРОДАМ, Для кого Вапорайзер Herbva 5G?
Вапорайзер Airistech Herbva 5g — це пристрій для випаровування сухих трав'яних сумішей, який пропонує зручний і ефективний спосіб отримання високої якості пари. Воно вирізняється компактними розмірами, легкою вагою та стильним дизайном, тому легко носити із собою та використовувати в будь-який час і в будь-якому місці. Варіант для тих, хто шукає економічний і портативний девайс. Він настільки маленький, що легко та непомітно поміщається у вашій кишені. Ідеальний для першого випарника. Всього 1 кнопка і 3 температурні режими.
 
Тип нагрева:
Конструкція. Керамічна камера нагрівання.
 
Особливості:
Розміри: 103 х 24 х 21 мм;
Місткість камери: 0,23г
Ємність акумулятора: 1000 мА·год;
Нагрівальний елемент: закритий, керамічний;
Налаштування температури: 200°C, 207°C, 215°C;
Мундштук: плоский із магнітним конектором; скляний;
Чаша для нагрівання: керамічна;
Час нагрівання: 20 - 30 с;
Заряджання: Micro USB-порт;
Автоматичне вимкнення: після 3 хвили
e-mail,

Тел: +420777849395,

Good Mood.

Дата: 29.03.2024  ID: 5127957
10. ПРОДАМ, Для кого Вапорайзер Xlux Roffu?
Roffu розроблений у 2022 році і є одним із найсучасніших та найсвіжіших пристроїв на ринку вапорайзерів. У ньому враховані всі дрібні аспекти, які турбували користувачів інших моделей та фірм. Швидка зарядка, змінний акумулятор, інформативний кольоровий екран, type-c, миттєве нагрівання та скляний мундштук. Цей вапорайзер підійде абсолютно для всіх, новачки будуть у захваті і зможуть користуватися ним багато років, а професіонали і люди знають толк у вапорайзерах точно оцінять здібності цього компактного звіра!
Тип нагріву:
Смарт-конвекція. Нагрівальна камера виконана зі скла. Найважливіший параметр кожного вапорайзера – його технологія нагріву. Неефективні методи нагрівання або неправильна дія джерела тепла на суху суміш завжди будуть призводити до поганих вражень від ширяння. З Roffu ми виконали велику роботу, щоб вам не довелося з таким зіткнутися, і перетворили звичайний сеанс на фантастичний досвід. Революційне розсіювання тепла робить рівномірне на
e-mail,

Тел: +380 (63) 703-61-71.

Дата: 29.03.2024  ID: 5129001
11. ПРОДАМ, Для кого Вапорайзер Mighty+ (plus) від Storz & Bickel?
Mighty+ - це оновлений портативний вапорайзер, який забезпечує таку ж високу якість пари, як і його попередник, але із зарядкою USB-C, керамічною камерою та швидшим часом нагріву. Він дуже простий у використанні, всього з трьома кнопками для керування нагріванням. Відмінний варіант як для новачків, які оцінять його простоту, так і для досвідчених користувачів, які можуть повною мірою скористатися його неймовірною потужністю нагріву та довговічністю справжній німець.
Тип нагріву:
Гібрид. Запатентована технологія нагрівання Mighty+ з кондуктивним та конвекційним нагріванням ефективно та рівномірно нагріває трави або концентрати без необхідності перемішування.
Особливості:
• Гібрид система нагрівання
• USB-C швидка зарядка
• Місткість камери: 0,4г
• Оновлений стильний дизайн
• Можливість поставити вертикально
• Вбудований мультитул
• Подвійний акумулятор
• Керамічна камера нагрівання
• Дисплей
e-mail,

Тел: +420777849395.

Дата: 29.03.2024  ID: 5129002
12. ПРОДАМ, Для кого Вапорайзер The KindPen Deezy?
Він невеликий, але місткий і швидко нагрівається, так що ви можете насолоджуватися улюбленими травами в будь-який час і в будь-якому місці. Ніякого печіння – тільки чистий, свіжий смак та вдячні легені. Відмінний бюджетний варіант для початку.
Тип нагріву:
Конвекція. Керамічна камера нагрівання. Прямий повітряний потік.
Особливості:
• Ємність акумулятора 1100 мАг
• Скляний мундштук
• Функція тактильного зворотного зв'язку (пристрій вібрує, коли готовий)
• 0,3-грамова камера, яка рівномірно гріє ваші трави
• Ізольований потік повітря гарантує, що ви не вдихаєте мікростружку.
• 30-секундний час нагріву (готовий до використання)
• Показання температури за Фаренгейтом та Цельсієм.
• Повний діапазон температур від 150 до 225°С
• OLED-дисплей для зручнішого використання
• Однокнопкове керування
• Універсальний USB-порт для заряджання
Що можна випаровувати?
Лише сухі трави.
Гарантія:
Всі вапорайзери, що продают
e-mail,

Тел: +380 (63) 703-61-71 ,

Good Mood.

Дата: 29.03.2024  ID: 5128226
13. ПРОДАМ, Для кого Вапорайзер XMax Vital?
XMax Vital – це бюджетний, але високоякісний вапорайзер, який ідеально підходить для маніпуляції із сухими сумішами. Він має потужний нагрівальний елемент і спеціальну систему потоку повітря, яка забезпечує рівномірний розподіл тепла і насиченість смаку. З його допомогою ви зможете насолоджуватися чудовим смаком та ароматом сухих трав, не турбуючись про те, що вони можуть спалахнути або перегрітися. Однією з головних переваг XMax Vital є його компактність та легкість. Ви зможете легко носити його з собою, куди б ви не вирушали, і насолоджуватися своїми сухими сумішами будь-де. Він також оснащений зручним дисплеєм, на якому ви зможете керувати температурою та відстежувати стан батареї.
Тип нагріву:
Кондукція. Керамічна камера.
Особливості:
• OLED-дисплей
• Керамічна камера нагрівання
• Місткість камери: 0,35г
• Розігрівання за 15 сек.
• Контроль температури від 100°C до 240°C.
• Micro USB заряджання
• функція пам'яті (запам'ято
e-mail,

Тел: +380637036171 ,

Good Mood.

Дата: 29.03.2024  ID: 5128227
14. ПРОДАМ, Для кого Вапорайзер Cheech and Chong Mambo?
Для тих, хто любить легендарний комедійний дует Чіча та Чонга, тепер є новий спосіб насолодитися силою квітки! Mambo це витончений кишеньковий ультрапортативний вапорайзер, який ідеально підходить для використання в дорозі. Він невеликий, але місткий та швидко нагрівається, так що ви можете насолоджуватися ковтком своїх улюблених трав у будь-який час та в будь-якому місці. Mambo виготовлений з високоякісних матеріалів та ретельно спроектований, щоб забезпечити найкращі враження від ширяння. Він поставляється з повністю оптимізованим налаштуванням нагріву для повного вилучення, так що більше не потрібно возитися, намагаючись знайти те, що вам подобається, а також має вбудовану функцію автоматичного відключення, тому вам не потрібно турбуватися про те, що він розрядиться.
e-mail,

Тел: +380 (63) 703-61-71.

Дата: 29.03.2024  ID: 5128444
15. ПРОДАМ, Для кого Вапорайзер PAX Plus?
За останнє десятиліття компанія PAX Labs стала відома своїми ефективними та довговічними випарниками з кондуктивним нагріванням, і PAX Plus не є винятком. PAX Plus має той же культовий та мінімалістичний дизайн, що й попередні моделі PAX, без кнопок на поверхні, за винятком чотирьох пелюсткоподібних світлодіодів спереду та магнітного роз'єму для зарядки ззаду.
Якщо ви цінуєте поєднання портативності та непомітності, вам також сподобається PAX Plus, оскільки його висота трохи менше 10 сантиметрів і легко сховати його на долоні або в кишені.
Пара, що виробляється кондуктивним нагріванням PAX Plus, завжди потужна і ароматна, а оскільки вона нагрівається менш ніж за 30 секунд, ви можете швидко почати сеанс.
Незважаючи на те, що якість пари не така хороша, як у великих вейпів (таких як Mighty Plus або Tinymight 2 ), PAX Plus легко перевершує більшість випарників меншого розміру.
На відміну від традиційних випарників, у яких ви встановлюєте температуру вручну, P
e-mail,

Тел: +380 (63) 703-61-71.

Дата: 29.03.2024  ID: 5129158
16. ПРОДАМ, Для кого Вапорайзер XMax V3 Nano Kit?
Щільні, що проводять вейп-хмари в дійсно крихітному корпусі - Xmax знову зробив це, випустивши, можливо, найменший портативний електронний вейп на ринку.
Xmax V3 Nano забезпечує швидке нагрівання і щільні, потужні удари в по-справжньому кишеньковому пристрої, що нагадує бестселер Xmax V3 у високій якості складання, тонкому, привабливому форм-факторі та простій конструкції «одна кнопка і одна настройка», що підходить для кожного. Користувач. І все це за рекордно низькою ціною, яку важко перевершити.
Срібна металева камера Xmax V3 Nano швидко нагрівається приблизно за 30 секунд і швидко створює задовільні хмари. Він попередньо налаштований на діапазон від 200 до 220 градусів, тому тут немає тонких ударів - Nano відразу переходить до справи, що робить його ідеальним вибором для тих, хто хоче очистити чашу за 1-2 трихвилинні сеанси. Хоча пара може стати підсмаженою, короткий скляний мундштук пом'якшує гостроту, додаючи трохи охолодження.
Звичайно, з та
e-mail,

Тел: +380 (63) 703-61-71.

Дата: 29.03.2024  ID: 5129159
17. ПРОДАМ, Tibepitan - безопасное пониж. уровня сахара в крови.100 капс.Tibemed. Проверенный,качественный препарат для
профилактики болезней, вызванных сахарным диабетом.
Большинство последствий сахарного диабета связано с кровеносной системой организма. Тибетская мед.объединила корень китайской дерезы с другими травами чтобы обеспечить полную переработку организмом поступающего препарата. Это стабилизирует сахар в крови
•Нормализация уровня сахара в крови, обмена белков, жиров и углеводов,
уровня холестерина в крови, укрепление стенок сосудов, проф. сердечно-сосудистых заболеваний;ускоряет заживление ран на ногах, восстановление нормального уровня белка в моче.
•Повышение умственной и физической работоспособности,
оказывает стимулирующее и тонизирующее действие, поддерживает активность и бодрость организма.
•Укр. нервную систему, повышает сопротивляемость болезням.
•Повышает общий тонус организма, оказывает антиоксидантное действие. Подр. на https://company82.ua.market  068-199-30-92
e-mail,

Тел: 068-199-30-92,

Алёна.

Дата: 29.03.2024  ID: 4150875
18. ПРОДАМ, Прокладки с Анионами являются лучшими в мире.
Роль анионов в составе воздуха сопоставима со знач.витаминов для питания человека. Именно поэтому анионы также называют воздушными витаминами,элементом долголетия и очистит. воздуха.Анион. вкладыш устр. бактерии, вирусы, причины восп., предотвр. их повт.появл. Для МУЖЧИН: эндокринная система: восст. горм. фона яичников, надпочечников и щитов. железы (норм. веса); мочепол. сист.: снятие восп. проц. мочев. пузыря (цистит), аденомы простаты,заболев. пр.кишки (геморрой); прокладка создает высокочастотный вибрационный ряд, кот. негативно действует на паразит. микрофлору; актив. работу половой чакры, пов.потенция и общ. энергет. тонус организма. Противовосп., антибакт., улучш.обм.веществ; усилив. иммунитета; устр. непр.запахов; улучш. внутр.секреции, снятие усталости, восст. мес. цикла. Состоит из 3х слоёв: верхний (сверхтон. хлопок), абсорбир. (преобр. жидкость в гель) и нижний (вентиляц.)
https://company82.ua.market 0681993092
e-mail,

Тел: 068-199-30-92,

Alena-12.

Дата: 29.03.2024  ID: 4211290
19. ПРОДАМ, Уход за проблемной кожей. Как бороться с угревой сыпью или акне. Что делать если у Вас прыщи. Профессиональная лечебная косметика серия анти-акне LAOZHONGYI
Пользуется популярностью более 50 лет, постоянно усовершенствуя свои продукты по уходу за лицом. Используя старые рецепты китайской медицины по приготовлению лекарственных средств, для лечения прыщей, они создали серию из 4 компонентов для решения проблемы акне. В сложный состав каждого входит более 30 компонентов китайских лекарственных трав и семян. Эффективное и безопасное средство по решению проблем акне в подростковом и зрелом возрасте. Лечение чёрных угрей, милиум, прыщей (даже глубоких) серией анти-акне LAOZHONGYI приносит коже оздоровление, выравнивание текстуры кожи, придаёт ощущение мягкости и свежести https://company82.ua.market 068-199-30-92
e-mail,

Тел: 068-199-30-92,

Alena-12.

Дата: 29.03.2024  ID: 4747378
20. ПРОДАМ, Спрей - лосьон Tibein от компании Тибемед применяется для поддержания гигиены интимной зоны бикини; для мягкой защиты женских и мужских интимных зон. Можно использовать вместо дезодоранта. Тибеин рекомендуется для восстановления микрофлоры, повышения эластичности кожи. Обладает антисептическим действием и противобактерицидным воздействием на распространенные патогенные грибки. Лосьон способен моментально уничтожать патогенные грибок и бактерии, являющиеся возбудителями заболеваний.Обладает регенерирующими свойствами.
Реком. для гигиены женщинам в критические дни, а также для интимной гигиены беременных.Избавляет от жжений и резей после молочницы. Восстанавливает микрофлору. Используется как одно из средств, для профилактики инфекционных заболеваний.
Без цвета, без запаха. После исп. сам выводится из организма. Нет побочных эффектов. Прошёл тестирование на токсичность , на раздражение слизистой, на раздражение кожных покровов https://company82.ua.market 068-199-30-92
e-mail,

Тел: 068-199-30-92,

Alena-12.

Дата: 17.02.2024  ID: 5012273
Початок «« Усього: 21   Сторінка 1 з 2 »» Кінець

Додатково:

Реклама на сайті:

•  Адресний довідникк
•  Ділове місто
•  Довідники підприємств
•  Міські служби
•  Міські форуми

Ви можете придбати додаткову рекламу в Газеті оголошень і в інших розділах міського сайта gorod.dp.ua.
Подробиці на цієї сторінці
Вхід:
Логін:
Пароль:
Забули пароль?
Реєстрація
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті