Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Gorod`ській дозор
Сб, 27 липня 2024
15:40

GOROD`СЬКІЙ ДОЗОР

[email protected]


18 липня 2024, 13:45

Міжнародний день Нельсона Мандели

«18» липня 2024 для суб’єктів пробації, які перебувають на обліку в Центральному районному секторі філії Державної установи «Центр пробації» у Дніпропетровській області проведений захід на тему: «ЩО ЦЕ ЗА ДЕНЬ?»
Життя та досягнення Нельсона Мандели
Нельсон Мандела народився у 1918 році в Південній Африці та став одним з найвідоміших лідерів антиапартеїдного руху. Він присвятив своє життя боротьбі за рівні права всіх рас в Південній Африці. Серед його найзначніших досягнень:
• Участь у заснуванні Африканського національного конгресу (АНК), що стало провідною силою в боротьбі проти апартеїду.
• 27 років ув’язнення на острові Роббен і в інших місцях, де він став символом міжнародної боротьби за права людини.
• Перший чорношкірий президент Південної Африки, обраний у 1994 році, що стало кульмінацією демократичних змін у країні.

Нельсон Мандела — той, кому вдалося подолати апартеїд, захисник прав і свобод, політичний в’язень, миротворець, перший президент Південно-Африканської Республіки, обраний на нерасових виборах. Неймовірно, що всі ці високі здобутки та тяжкі випробування випали на долю однієї людини. Але найголовнішим є те, що Мандела був і залишається одним з найбільших моральних лідерів нашого часу і доказом того, що навіть одна людина здатна подолати несправедливість у великих масштабах. На знак визнання вкладу Нельсона Мандели в боротьбу за мир та загальнолюдські цінності, ООН встановила 18 липня Міжнародний день Нельсона Мандели, - цей день є не просто вшануванням його особистості, а й нагадуванням нам усім про важливість активної громадянської позиції та вкладу в справу справедливості та рівності. Це час, коли кожен з нас може зробити щось корисне для своєї громади, натхненний прикладом однієї з найяскравіших фігур сучасності.


Центральний районний сектор філії Державної
установи "Центр пробації" у Дніпропетровській області




Переглядів: 41
Усі записи автора | << | >>

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті