Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Gorod`ській дозор
Сб, 27 липня 2024
15:42

GOROD`СЬКІЙ ДОЗОР

Дніпровський РВ м. Дніпр


18 липня 2024, 12:48

ДЕНЬ УКРАЇНСЬКОЇ ДЕРЖАВНОСТІ

Відповідно до Указу Президента України Володимира Зеленського від 24 серпня 2021 року Україна та її мужній народ відзначають важливу подію – День української державності.
Українська національна ідентичність - це не лише національна форма, а й національна свідомість, яка об'єднує всіх українців. Україна - це наша держава зі своєю історією, традиціями та культурою.
Ця річниця є нагадуванням про те, що українське державотворення має більш ніж 1000-літню традицію і бере свій початок у середньовічній Руській державі, центром, якої був Київ.
Встановлений Указом Президента України від 24 серпня 2021 року, День української державності відзначають втретє у 2024 році. День української державності – важливий і значущий день для всіх українців. Це день подяки Богові за нашу країну, нашу історію та наші традиції. У цей день ми також відзначаємо видатні досягнення України та українців.
Метою встановлення та відзначення Дня української державності є зафіксувати та проілюструвати той очевидний факт, що Україна – єдина країна у світі, яка може обґрунтовано претендувати на символічну тяглість своєї історії від часів князя Володимира (та його попередників) і князя Ярослава (та їхніх нащадків і наступників), від Київської Русі до сьогодення. Таким чином, народ України має понад тисячолітню історію, як українська нація.
Боротьба за українську державність триває, і щодня українці героїчно захищають Україну та її майбутнє, щодня підтримують Збройні сили України та прагнуть допомогти тим, хто постраждав від війни. Наша сила – в єдності та бажанні жити у вільній та незалежній країні з демократичними цінностями. Бажаємо Україні як найшвидшої перемоги! Нехай нова сторінка історії України як держави буде присвячена процвітанню та добробуту України під мирним небом!
18.07.2024 року Дніпровським районним відділом м. Дніпра філії Державної установи «Центр пробації» у Дніпропетровській області було проведено захід до Дня української державності для суб’єктів пробації, що перебувають на обліку, метою якого було пам'ять про історію українського державотворення.




Переглядів: 55
Усі записи автора | << | >>

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті