Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Gorod`ской дозор
Сб, 27 июля 2024
15:41

GOROD`СКОЙ ДОЗОР

АНД РВ


18 июля 2024, 10:03

Орган пробації інформує про Міжнародний день Нельсона Мандели

Психолог Амур-Нижньодніпровського районного відділу філії Державної установи «Центр пробації» у Дніпропетровській області Едуард Абашія інформує про наступне. День Нельсона Мандели, також відомий як День Мандели - міжнародне свято на честь революціонера Нельсона Мандели, яке відзначається щорічно в день його народження, 18 липня. День був офіційно встановлений Організацією Об’єднаних Націй у листопаді 2009 року, а перше святкування Дня Мандели відбулося 18 липня 2010 року.

Міжнародний день Нельсона Мандели щороку проливає світло на спадщину людини, чиї монументальні досягнення змінили XX століття і визначили XXI. Його цінності та рішучість - глибока відданість правам людини, свободі та справедливості - є предметом роздумів і джерелом натхнення для інших. Мандела виступав за законну гідність і рівність кожної живої людини, а також заохочував до взаємодії та солідарності через усі кордони. Його невпинне прагнення до рівності було паралельно з його статусом "батька-засновника" миру в Південній Африці.

Нагадуємо, Мандела помер 5 грудня 2013 року. Більшу частину свого життя він провів у в’язниці за участь в кампанії із захисту прав чорношкірого населення ПАР.

Нельсон Мандела залишається символом сили, що чинить опір гнобленню. У часи нестабільності та неспокою спадщина Мандели вчить кожного обирати гідність, а не приниження, говорити про несправедливість і прощати, а не ненавидіти. Одного разу Нельсон Мандела сказав: «Бути вільним - це не просто скинути з себе кайдани, а жити так, щоб поважати і примножувати свободу інших». У 2014 році Генеральна Асамблея ООН заснувала Премію Нельсона Мандели - нагороду, що відзначає досягнення у служінні людству, - зазначив психолог.








Последний раз редактировалось: 18.07.2024 10:19
Просмотров: 63
Все записи автора | << | >>

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Объявления

Мой gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте