Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Gorod`ській дозор
Сб, 27 липня 2024
19:41

GOROD`СЬКІЙ ДОЗОР

АНД РВ


8 липня 2024, 16:10

Працівники органу пробації пройшли навчальний курс «Правила Нельсона Мандели» на електронній платформі UNODC Global eLearning

Психолог Амур-Нижньодніпровського районного відділу філії Державної установи «Центр пробації» у Дніпропетровській області Едуард Абашія інформує про наступне.
08 липня 2024 року співробітники органу пробації Амур-Нижньодніпровського районного відділу філії Державної установи «Центр пробації» у Дніпропетровській області успішно пройшли навчальний курс «Правила Нельсона Мандели (Nelson Mandela Rules)» на електронній платформі «UNODC Global eLearning» та отримали сертифікати.

Даний курс розроблений Програмним Офісом Управління ООН з наркотиків та злочинності в Україні (UNODC).

Навчальний курс є ресурсом для працівників Державної кримінально-виконавчої служби України та сприяє гармонізації їх діяльності з міжнародними та європейськими стандартами поводження з ув’язненими та дотримання принципів прав людини.

Цей курс містить сім самостійних модулів, які допоможуть користувачеві зрозуміти та застосувати Правила Нельсона Мандели як загальновизнаний мінімальний стандарт управління в’язницями та поводження з ув’язненими. Він складається зі вступу, п’яти основних модулів, а також підсумкового оцінювання. Кожен основний модуль складається з теоретичної та практичної частини, остання знайомить користувача з конкретними сценаріями управління в’язницею. Розділи ресурсів по всьому курсу містять посилання на більш поглиблений технічний посібник. Курс був розроблений в першу чергу як практичний навчальний інструмент для тюремних офіцерів та інших службовців, які працюють у в’язницях. Це буде однаково актуальним для органів моніторингу та інспекції пенітенціарних установ та інших неурядових організацій, які сприяють реформі пенітенціарної системи відповідно до міжнародних стандартів і норм.

Доступні мови для проходження навчального курсу: арабська, англійська, французька, російська, бахаса, німецька, індонезійська, казахська, малайська, португальська, іспанська, тайська, в’єтнамська, українська.







Останній раз редагувалося: 08.07.2024 16:12
Переглядів: 92
Усі записи автора | << | >>

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті