Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Gorod`ській дозор
Ср, 26 червня 2024
04:34

GOROD`СЬКІЙ ДОЗОР

Дніпровський РВ м. Дніпр


4 червня 2024, 17:01

МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ

У перший літній день Україна і весь світ відзначає День захисту дітей. Рішення про створення такого свята прийняли ще в 1949 році у Парижі. Така ініціатива була пов’язана з тим, що після Другої світової війни багато дітей у різних країнах залишились сиротами та не мали даху над головою.
На жаль, цей день в Україні втретє проходить в умовах війни - вона торкнулася життя кожного маленького українця. Від початку повномасштабного вторгнення сотні тисяч дітей змушені тимчасово жити за межами України, десятки тисяч годинами проводять час у сховках, перечікуючи повітряні тривоги, тисячі діток живуть у зоні бойових дій, невідомо, скільки українських дітей викрали та вивезли за межі країни.
31 травня, з нагоди Міжнародного Дня захисту дітей, в Обухівській територіальній громаді були проведені культурно – масові заходи для дітей, на які були запрошені співробітники Дніпровського районного відділу м. Дніпра та СЮП ВП № 8 ДРУП ГУНП в Дніпропетровській області.
В Центральному парку селища Обухівка діти малювали на асфальті, брали участь у конкурсах та розвагах. Юні таланти виступили на святковому концерті.
До заходів, також, був залучений неповнолітній, який перебуває на обліку Дніпровського районного відділу м. Дніпра філії Державної установи «Центр пробації» у Дніпропетровській області.
Цей день – це можливість нагадати світові, що кожна дитина має право проживати безпечне дитинство та бути щасливою, а також мати доступ до освіти. І ми маємо зробити все можливе, щоб кожна дитина мала щасливе дитинство в Україні.






Переглядів: 51
Усі записи автора | << | >>

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті