Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Gorod`ській дозор
Сб, 27 квітня 2024
11:35

GOROD`СЬКІЙ ДОЗОР

Дніпровський РВ м. Дніпр


21 березня 2024, 16:07

ДЕНЬ НАЦІОНАЛЬНОЇ ГВАРДІЇ УКРАЇНИ

Напередодні свята – Дня Національної гвардії України, яке щороку відзначається 26 березня, відбулася зустріч суб’єктів пробації, які перебувають на обліку Дніпровського районного відділу м. Дніпра філії Державної установи «Центр пробації» у Дніпропетровській області з керівником Громадської організації «ДОВІРА – ДНІПРО», військовим капеланом Дмитром Потасем, який розповів, що Національна гвардія України виникла в надзвичайно скрутний для нашої держави час. Після втечі 4-го президента України Віктора Януковича, коли російські війська увійшли до Криму, виконувач обов’язків Президента Олександр Турчинов написав звернення до ВР України, в якому йшлося про необхідність відновлення цього формування. Таким чином, в березні 2014 року було ухвалено законопроєкт про відновлення Національної гвардії. За цей законопроєкт проголосувала переважна більшість народних депутатів Верховної Ради України. 18 березня 2015 року президент України Петро Порошенко підписав Указ про запровадження Дня Національної гвардії України.
Вже з квітня 2014 року особовий склад Нацгвардії у взаємодії зі Збройними силами України брав участь в Антитерористичній операції.
Підрозділи оперативного призначення Нацгвардії були сформовані за структурою підрозділів Сухопутних військ Збройних сил України та забезпечені необхідною бронетехнікою та озброєнням.
Крім цього, Нацгвардія розвинула свою спроможність забезпечувати правопорядок та безпеку громадян у будь-якій частині України з урахуванням передового досвіду аналогічних формувань країн Європи та світу.
Нині в умовах повномасштабної війни нацгвардійці боронять цілісність і незалежність України, даючи гідну відсіч ворогу.
Пишаємося й віддаємо шану тим воїнам, які сьогодні протистоять ворогу на передовій.
Ми також низько схиляємо голови перед тими, хто поклав свої життя за волю і незалежність свого народу.
СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА!





Переглядів: 73
Усі записи автора | << | >>

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті