Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Gorod`ской дозор
Пт, 17 мая 2024
09:32

GOROD`СКОЙ ДОЗОР

[email protected]


5 января 2024, 10:23

Важливість освіти

«04» січня 2024 року, співробітниками Центрального районного сектору філії Державної установи «Центр пробації» у Дніпропетровській області було проведено захід за темою «Важливість освіти».
Головною метою було донести до суб’єктів пробації, що освіта відіграє ключову роль у житті людини, тому що з її допомогою люди можуть досягати неймовірних висот, будувати собі кар’єру, бути затребуваними та професійними фахівцями у сфері діяльності.
Було наголошено про основні етапи освіти людини: зачатки освіти, початкова освіта, шкільна освіта, вища освіта, практична освіта, самоосвіта.
«Якщо кожен день людина підвищуватиме планку, добиватиметься нових висот, самовдосконалюватиметься, шукатиме відповіді на цікаві питання, то це забезпечить їй комфортне, яскраве, насичене життя», – наголосила провідний інспектор Центрального районного сектору Маргарита.

Центральний районний сектор
філії Державної установи «Центр пробації»
у Дніпропетровській області





Просмотров: 124
Все записи автора | << | >>

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Объявления

Мой gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте