Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Gorod`ській дозор
Сб, 18 травня 2024
07:54

GOROD`СЬКІЙ ДОЗОР

[email protected]


15 червня 2023, 10:38

Проведено соціально-виховний захід щодо національно-патріотичного виховання

Виклики сьогодення чітко засвідчили життєву необхідність активізації національно-патріотичного виховання, що є наскрізним виховним процесом, спрямованим на утвердження української національної та громадянської ідентичності. Національно-патріотичне виховання під час війни є важливим елементом формування громадянської позиції та національної свідомості.
Саме з метою розвитку національної свідомості, формування активної громадянської позиції та почуття патріотизму, 15.06.2023 співробітниками Центрального районного сектору філії Державної установи «Центр пробації» у Дніпропетровській області спільно з провідним фахівцем із соціальної роботи відділу Дніпровського міського центру соціальної служби у Центральному районні міста Шевченко Тетяною Петрівною було проведено інформаційно-просвітницький захід щодо національно-патріотичного виховання із суб’єктами пробації, та особами молодіжного віку, що перебувають на обліку.
В ході інформаційно просвітницького заходу спрямовувалась робота на формування свідомого та поважливого ставлення до соціально позитивного способу життя, наводились позитивні приклади, також було роз’яснено порядок та умови мобілізації, які будуть наслідки, умови відстрочки від мобілізації та проходження служби в Збройних силах України.


Центральний районний сектор
філії Державної установи «Центр пробації»
у Дніпропетровській області






Переглядів: 171
Усі записи автора | << | >>

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті