Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Gorod`ській дозор
Сб, 20 квітня 2024
08:38

GOROD`СЬКІЙ ДОЗОР

Дніпровський РВ м. Дніпр


1 грудня 2022, 15:26

Духовна підтримка

01 грудня 2022 року в Дніпровському районному відділі м. Дніпра філії Державної установи «Центру пробації» у Дніпропетровській області організовано зустріч суб’єктів пробації з керівником Катеринославського дому працьовитості, волонтером БОЦСА «Преображение» Володимиром Марковим.
Сьогодні стрімкий розвиток науки, технологій та власне людини, що тягне за собою зниження розвитку духовного світу особистості, ми можемо сказати, що всі можливості XXІ сторіччя здатні розвивати розум людини, прагнення та бажання, а чи здатні нові моделі телефонів, комп’ютерів, планшетів заповнити духовну чашу людини? Фізичне виховання починається з народження, інтелектуальне – коли тільки дитина починає розмовляти, соціальне – коли дитина розуміє, як повинна себе вести в суспільстві. Коли ж починається релігійне виховання?
Робота з особами, які перебувають у конфлікті із законом має бути домінантною, оскільки це дасть можливість підняти на вищий рівень духовність, національну самосвідомість та патріотизм. Важливе завдання морального виховання – навчитися жити серед людей, дотримуючись певних норм і правил, що прийняті в суспільстві, тобто адаптуватися до соціуму.
« Я хочу, щоб усім було добре, треба вберегти всіх від шляху, який веде до злочинності й шкідливих звичок. Колись, і я в юнацькі роки був убережений Богом від поганої дороги завдяки молитвам моїх батьків», – зазначив волонтер БОЦСА «Преображение» Володимир Марков.
Всі отримали велике задоволення від спілкування. Маємо надію, що ці зустрічі будуть частими, щоб змогли одержати духовну підтримку, як суб’єкти пробації, так і співробітники відділу.


Дніпровський районний відділ
м. Дніпра філії Державної
установи «Центру пробації»
у Дніпропетровській області






Переглядів: 273
Усі записи автора | << | >>

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті