Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Gorod`ській дозор
Пт, 29 березня 2024
14:31

GOROD`СЬКІЙ ДОЗОР

dp_probation


20 травня 2022, 12:45

Чи варто обговорювати та розуміти…?

Історичний момент загрози суверенітету та незалежності України від військових дій Російської Федерації актуалізував у свідомості громадян України ідею патріотизму. У зв'язку з цим багато державних служб та організацій, у функції яких входить реальна робота з людьми, отримали вказівки про необхідність проведення заходів щодо формування української громадської ідентичності.

18 травня Амур-Нижньодніпровський районний відділ філії Державної установи «Центр пробації» у Дніпропетровській області провів серед суб'єктів пробації тематичний захід. Для суб'єктів пробації було підготовлено роздатковий матеріал. Для створення цього матеріалу застосувалася психологічна техніка «силового поля». Спочатку роботи з технікою учасники заходу мали можливість інтелектуально зосередитися на переосмисленні понять «патріотизм», «національні цінності», «денаціоналізація». Потім учасники мали можливість висловити на папері свою думку про такі національні цінності, які для них зараз є найважливішими. Виявилося, що більшість суб'єктів пробації відчувають повагу до національних символів (Прапора, Герба, Гімну) України й відчувають гордість за бійців Збройних Сил України, які відважно захищають суверенітет та територіальну цілісність нашої держави.

Під час проведення заходу також виявилося, що суб'єктам пробації важко висловлювати свою думку через логічні конструкти й поняття. Це свідчить про слабкий навик використання словесно-логічного виду мислення. Наприкінці заходу учасників ознайомили з деякими тезисами з теорії Л.С. Виготського про тісний зв'язок мислення й пам'яті у дорослої людини. Головний тезис, який був донесений до слухачів: «Згадувати інформацію – значить мислити». А якщо суб'єкти пробації вербалізовуватимуть інформацію, то обов'язково збільшать свій об'єм понятійного мислення.

Амур-Нижньодніпровський районний відділ
філії Державної установи «Центр пробації»
у Дніпропетровській області






Переглядів: 196
Усі записи автора | << | >>

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті