Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Gorod`ській дозор
Нд, 5 травня 2024
00:19

GOROD`СЬКІЙ ДОЗОР

Карина077


27 квітня 2022, 15:10

Про заходи безпеки під час воєнного стану

27.04.2022 співробітники Новокодацького районного відділу пробації провели оперативну нараду, де на порядку денному були обговорені питання, що стосуються заходів безпеки під час воєнного стану.
Оскільки наразі нам доводиться провадити свою службову діяльність в умовах підвищеної небезпеки та загрози ракетних ударів з боку країни-агресора, питання того, як забезпечити належний рівень безпеки та відпрацювати план дій у разі надзвичайної ситуації, має першочергову важливість.
Нарада проводилася під звуки повітряної тривоги, працівники відділу знаходилися в коридорі, пам`ятаючи про «правило двох стін».
В переліку важливих питань наради були обговорені дії під час атаки із застосуванням хімічної зброї. Хімічна зброя є вкрай шкідливою, а її використання не завжди вдається швидко визначити. Саме тому важливо слідкувати за повідомленнями офіційних джерел інформації та чітко дотримуватись інструкцій, які вони надають.
Під час евакуації з зони ураження хімічною зброєю нам рекомендують вдягати чистий щільний одяг, який максимально закриває всі ділянки тіла. Якщо є можливість, також треба вдягти окуляри, маски, шапки та рукавички, а також дощовик. При необхідності перебувати в укритті, треба зробити запас води, їжі та предметів першої необхідності.
Окремо було винесено питання про дії при ядерному вибуху. Про те, що у місті вибухнула ядерна бомба сповістять по радіо або в інтернеті, також ввімкнуться сирени. Після цього важливо дотримуватися рекомендацій і швидко та без паніки їх виконувати їх виконувати. У випадку ядерного вибуху є лише10 хвилин, щоб знайти бомбосховище і врятуватися, а станції метро закриються через 5 хвилин після оголошення тривоги. По новинах або радіо керівництво міста повідомить, куди вирушати за допомогою. Після прибуття в спеціалізовані пункти, необхідно зняти весь одяг, прийняти ванну і випити препарати, надані медичними працівниками.
Оскільки ми не знаємо, скільки ще буде продовжуватися воєнний стан та до яких ще цинічних дій може вдатися ворог, нам потрібно бути готовими до будь-яких сценаріїв, тому дуже важливо закріплювати знання та відпрацьовувати інструкції дій у разі надзвичайних ситуацій будь-якого характеру, чому на черговій оперативній нараді ми і приділили увагу в цей день.




Переглядів: 170
Усі записи автора | << | >>

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті