Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Gorod`ській дозор
Сб, 20 квітня 2024
01:18

GOROD`СЬКІЙ ДОЗОР

Дніпровський РВ м. Дніпр


25 лютого 2021, 14:42

Дистанційний пункт доступу до безоплатної правової допомоги.

Відповідно до Графіку роботи дистанційних пунктів доступу до безоплатної правової допомоги у приміщеннях уповноважених органів з питань виконання покарань та пробації, які знаходяться на території м. Дніпро, на 2021 рік, затвердженого наказом Міністерства юстиції України від 30.12.2020 № 47-О, 25 лютого 2021 року у приміщенні Дніпровського районного відділу м. Дніпра філії Державної установи «Центр пробації» у Дніпропетровській області працював дистанційний пункт доступу до безоплатної правової допомоги.
Заступник начальника відділу «Слобожанське бюро правової допомоги» Дніпровського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Лабойко Ірина роз’яснила порядок та умови звернення до центру правового захисту, категорії осіб, які мають право звернутися за отриманням безкоштовної правової допомоги, а також надала консультації суб’єктам пробації, які перебувають на обліку у Дніпровському РВ м. Дніпра щодо питань, які їх цікавили.







Переглядів: 160
Усі записи автора | << | >>

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті