Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Gorod`ській дозор
Сб, 20 квітня 2024
14:57

GOROD`СЬКІЙ ДОЗОР

dp_probation


21 травня 2020, 14:54

Соціально-виховна бесіда

20 травня 2020 року в Амур-Нижньодніпровському районному відділі філії Державної установи «Центр пробації» у Дніпропетровській області представниками Громадської організації «Дніпропетровський обласний центр реабілітації та релаксації “Глорія”» була проведена зустріч з особами, які перебувають на обліку у відділі пробації.
Працівники організації Ігор С., Олександр М. та Катерина О. спочатку обговорили риси характеру, які необхідно укріплювати для того, щоб змінити злочинний спосіб життя на соціально схвалюваний. Потім увагу учасників зустрічі зосередили на способах формування і зміцнення позитивної самооцінки. Така тема бесіди дозволила суб'єктам пробації зробити висновок про те, — щоб змінити свій спосіб життя — необхідно почати зі зміни способу мислення. Зустріч закінчилась розумінням того, що учасники бесіди мають страх самовираження, тому вони отримали невеличке домашнє завдання, а саме: самостійно написати, які принципові установки їх мислення допомагають їм змінювати свій спосіб життя.




Переглядів: 317
Усі записи автора | << | >>

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті