Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Gorod`ській дозор
Сб, 20 квітня 2024
10:18

GOROD`СЬКІЙ ДОЗОР

Влад Фрейзер


17 липня 2019, 15:28

"Якісні і доступні культурні послуги" – АМУ запрошує до анкетування

Міністерство культури проводить опитування громадської думки з метою з’ясування питань бачення українцями сутності, потреб, поточного стану, проблем, перспектив та можливостей реалізації прав громадян у сфері культури. Зокрема, наявності, доступності та якості культурних послуг, рівня задоволеності організацією надання таких послуг.
АМУ підтримує дослідження Мінкультури, звертаючи увагу на необхідність якомога ширшого охоплення територіальних громад та максимально глибокого вивчення проблему сфері культури на місцевому рівні.
Участь в анкетуванні (заповнити анкету) може будь-яка бажаюча особа: співробітники регіональних відділень АМУ, представники ОМС, ОМВ, ЗМІ, ГО, громадяни, оскільки саме мешканці громад є потенційними споживачами культурних послуг.
Запропонована анкета складається з 40 запитань, розділених на 4 блоки: бачення сутності культури та культурного середовища свого місця проживання; розуміння власних культурних прав; побажання і пропозиції щодо змісту мінімального стандарту забезпечення громадян культурними послугами; загальні дані про респондента.
Опитування триватиме до 22 липня 2019 року, а його результати в подальшому використовуватимуться для обґрунтування позицій міст, селищ та ОТГ – членів АМУ під час внесення змін до Нормативно-правових актів, спрямованих на реформування державних соціальних стандартів і нормативів у сфері забезпечення громадян культурними послугами.
Мінкульт і АМУ наполегливо просять громадян долучитися до опитування, заповнити запропоновану нижче електронну анкету, а також, по можливості, поширити її серед родичів, друзів, колег, знайомих.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd-8gZ1wquIs0JQHBRdwd_QtVLZZeaRM3RPExIhMBxXMbPegA/viewform





Переглядів: 297
Усі записи автора | << | >>

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті