Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Gorod`ській дозор
Пт, 29 березня 2024
06:44

GOROD`СЬКІЙ ДОЗОР

Влад Фрейзер


12 липня 2019, 21:10

ДРВ АМУ: Кам’янське отримало 60 млн грн на будівництво багатофункціонального Палацу спорту

5 липня Уряд виділив 400 млн грн на програми ремонту існуючих та будівництво нових спортивних комплексів при школах та 50-метрових та 25-метрових басейнів і оздоблення прилеглих територій. 10 липня парламентський Комітет з питань бюджету погодив розподіл субвенції з державного бюджету територіальним громадам на спорудження спорткомплексів та басейнів.
Загалом ця сума складає 400 млн грн. Її розподілили навпіл. 200 млн на будівництво/реконструкцію палаців спорту у Дніпропетровській, Рівненській, Хмельницькій, Тернопільській і Житомирській областях. Інші 200 млн грн підуть на будівництво/реконструкцію басейнів у Львівській, Черкаській, Чернівецькій, Вінницькій, Івано-Франківській, Запорізькій, Миколаївській та Донецькій областях.
Кам’янська громада на Дніпропетровщині отримала 60 млн грн на будівництво Палацу спорту на вул. В’ячеслава Чорновола. Розповідають у Дніпропетровському регіональному відділенні Асоціації міст України. За 2-3 роки на місці недобудованої тренувальної бази, яку готували до Євробаскету-2015, з’явиться надсучасний і багатофункціональний спортивний комплекс. Справа в тому, що після зупинки будівництва в 2014 р. об’єкт залишився за парканом і на балансі держави. На початку 2019 р. міська влада Кам’янського звернулася до Кабміну з проханням передати об'єкт незавершеного будівництва у власність міста і Держагентство інфраструктурних проектів задовольнило це прохання. Громада, в свою чергу, швидко підготувала всі потрібні документи і подала заявку на отримання державної субвенції. Говорять в ДРВ АМУ. І ось вони вже мають 60 мільйонів гривень на перший етап будівництва багатофункціонального Палацу спорту.
У сучасному спорткомплексі буде універсальний спортивний майданчик для таких видів спорту як баскетбол, волейбол, міні-футбол, теніс, бадмінтон, черлідінг і гандбол. Кількість зорових трибун розрахована на 3024 людини. Проектом передбачено повне облаштування спорткомплексу з установкою електронних табло, роздягальнями, тренерськими, медичним кабінетом, кафе на 930 місць, санвузлами і іншими додатковими приміщеннями. Відзначають в регіональному відділенні АМУ. А благоустрій прилеглої території передбачає будівництво відкритих спортивних майданчиків для ігор у настільний теніс, волейбол, баскетбол, міні-футбол, а також скейт-парк і парковку на півтисячі автомобілів.





Останній раз редагувалося: 12.07.2019 21:15
Переглядів: 314
Усі записи автора | << | >>

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті