Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Gorod`ській дозор
Вт, 23 квітня 2024
12:24

GOROD`СЬКІЙ ДОЗОР

Влад Фрейзер


13 березня 2019, 17:50

За 2019-2021 роки на Дніпропетровщині планують втілити майже тисячу інфраструктурних проектів

Реконструкція шкіл та садочків, розвиток енергозбереження, будівництво об’їзної, ремонт доріг тощо. У найближчі три роки в Дніпропетровській області збираються втілити майже тисячу проектів. Всі вони у Перспективному плані розвитку території на 2019-2021 р.р. Слід відзначити, що у розробці плану активну участь брали всі громади Дніпропетровщини. Головні об’єкти та напрямки ґрунтуються на сукупності потреб і бажань жителів. Саме люди на місцях визначали, як їх територія має виглядати за декілька років.
Дніпропетровська область систематично розбудовує інфраструктуру. За останні чотири роки реалізували сотні проектів, які змінили життя мешканців області. З 2015 року в розвиток інфраструктури регіону було вкладено 30 млрд грн. І все завдяки реформі децентралізації. Чимало амбітних задумів і на майбутнє.
У найближчі три роки в області планують збудувати «з нуля» п’ять дитсадків, осучаснити понад 20 опорних шкіл, придбати більше 130 автомобілів для амбулаторій, реконструювати Дніпровський планетарій та вокзальну площу, Палац дитячої та юнацької творчості у Кривому Розі і спорткомплекс «Прометей» у Кам’янському, звести корпус хірургії в обласній офтальмологічній лікарні, відкрити перший паліативний центр у Дніпрі, капітально відремонтувати Набережну Перемоги та створити індустріальний парк Innovation Forpost. Серед пріоритетних напрямків у перспективному плані розвитку області також будівництво сонячних електростанцій та розвиток енергозбереження, зведення соціального житла, створення ЦНАПів, відновлення екосистеми Дніпропетровщини.




Переглядів: 491
Усі записи автора | << | >>

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті