Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Gorod`ській дозор
Чт, 28 березня 2024
22:11

GOROD`СЬКІЙ ДОЗОР

LV_UA


29 листопада 2018, 09:29

День пам’яті жертв голодомору

День пам’яті жертв голодомору відзначили у Дніпровському академічному українському музично-драматичному театрі ім. Т. Г. Шевченка 24 листопада 2018 року. Відзначили по театральному як завжди. Вистава-реквієм про страшні часи українського народу у 1932-1933 роки минулого століття нікого у залі не залишила байдужим. В цей день згадати минуле зібралися багато студентів Дніпра, представників громадських організацій і мешканців обласного центру. Серед почесних гостей на виставі були присутні президент Міжнародного благодійного фонду «Солідарність» Олександр Володимирович Петровський та Керуючий Дніпровською Єпархією Владика Симеон, разом із Секретарем і Діловодом Єпархії протоієреями Віталієм Лопушанським та Ісаакієм відповідно.
Єпископ Дніпровський та Криворізький Симеон виступив перед присутніми з промовою про історичну важливість пам‘яті жертв Голодомору і разом із представниками Дніпровської Єпархії УПЦ КП прочитав молитву. У виставі були задіяні кращі актори театру, серед них народні та заслужені артисти України, на чолі з директором театру, заслуженою артисткою України Оксаною Іванівною Петровською











Переглядів: 609
Усі записи автора | << | >>

Щоб залишити коментар вам необхідна реєстрація на сайті. Вхід
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті