Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Gorod`ській дозор
Пт, 29 березня 2024
10:56

GOROD`СЬКІЙ ДОЗОР

Dnepr_scientific_library


29 серпня 2018, 16:23

БІБЛІОТЕКИ ДНІПРОПЕТРОВЩИНИ ЗАПРОШУЮТЬ НА ПОБАЧЕННЯ

ПРЕЗЕНТАЦІЯ-БЕНЕФІС БІБЛІОТЕК ОБЛАСТІ
Презентація-бенефіс відбудеться в рамках святкових заходів до Всеукраїнського дня бібліотек в день святкування Дня міста - 08 вересня 2018 року з 10 до 15 години у парку ім. Лазаря Глоби.
Організацією заходу опікується громадська організація «Дніпропетровська бібліотечна асоціація» та обласна універсальна наукова бібліотека ім. Первоучителів слов’янських Кирила і Мефодія за підтримки управління культури національностей і релігій обласної державної адміністрації, Дніпропетровської обласної ради, управління культури департаменту гуманітарної політики Дніпропетровської міської ради.
Метою заходу є привернення уваги мешканців міста до сучасних можливостей бібліотек, їх унікальних фондів, інноваційних послуг, які бібліотеки надають місцевим громадам.
В цей день на парковому майданчику свою роботу представлять бібліотеки різних систем і відомств. До уваги відвідувачів парку широкий спектр сучасних інформаційних технологій та інноваційних бібліотечних послуг.
Городяни матимуть унікальну можливість познайомитись з виданнями безцінних фондів бібліотек, відвідавши інформаційні локації; оволодіти новими знаннями, взявши участь у майстер-класах; розважитись під час проведення пізнавальних ігор та конкурсів; зустрітись та поспілкуватись з цікавими людьми або просто отримати корисні консультації від професіоналів у сфері книгознавства та бібліотекознавства.
Приємні сюрпризи до свята підготувала Дніпропетровська обласна універсальна наукова бібліотека для відвідувачів парку. Запрошуємо на книжкову дегустацію «Читай зі смаком!». Різнобарвне бібліотечне асорті, майстер-класи, інсталяції, вікторини додадуть святкового настрою. Краєзнавчі подорожі романтичними куточками міста, інтелектуальна мапа Дніпра та ще безліч захоплюючого, цікавого та корисного.




Документи за темою:

Останній раз редагувалося: 04.09.2018 10:45
Переглядів: 1365
Усі записи автора | << | >>

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті