Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Gorod`ській дозор
Пт, 29 березня 2024
00:57

GOROD`СЬКІЙ ДОЗОР

Stirlitz


8 серпня 2018, 09:28

У ДНІПРІ ВІДБУЛОСЬ ОСВЯЧЕННЯ ТИМЧАСОВОГО ХРАМУ НОВОГО ХРАМОВОГО КОМПЛЕКСУ УПЦ КП НА ЧЕСТЬ СВЯТОГО АПОСТОЛА АНДРІЯ ПЕРВОЗВАНОГО

3 СЕРПНЯ 2018 РОКУ У ДНІПРІ ВІДБУЛОСЬ ОСВЯЧЕННЯ ТИМЧАСОВОГО ХРАМУ НОВОГО ХРАМОВОГО КОМПЛЕКСУ УПЦ КП НА ЧЕСТЬ СВЯТОГО АПОСТОЛА АНДРІЯ ПЕРВОЗВАНОГО.

Зовсім скоро у Дніпрі з’явиться новий храмовий комплекс Української Православної Церкви Київського Патріархату. Він буде розташований на Набережній Перемоги неподалік від житловогу масиву Перемога 3.
3 серпня 2018 року відбулось освячення тимчасового храму нового храмового комплексу УПЦ КП на честь Святого Апостола Андрія Первозваного. Освячення очолив Керуючий Дніпровською Єпархією УПЦ КП Владика Симеон.
Взагалі тут планується створити культурно-духовний центр цього району. Щоб тут було зручно парафіянам будь якого віку і змогли проводити час батьки з дітьми та цілими родинами. Зручне місце розташування храму вже сподобалося багатьом парафіянам, котрі раніш не мали можливості мати духовний центр саме в цьому районі обласного мегаполісу.

Прес-центр Дніпровської Єпархії УПЦ КП.















Переглядів: 904
Усі записи автора | << | >>

Stirlitz  (08.08.18 09:37): Фiльм про ОСВЯЧЕННЯ ТИМЧАСОВОГО ХРАМУ НОВОГО ХРАМОВОГО КОМПЛЕКСУ УПЦ КП НА ЧЕСТЬ СВЯТОГО АПОСТОЛА АНДРІЯ ПЕРВОЗВАНОГО.:
https://www.youtube.com/watch?v=XZyU0d8KO9Y&feature=youtu.be
Відповісти | З цитатою
Щоб залишити коментар вам необхідна реєстрація на сайті. Вхід
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті