Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Gorod`ській дозор
Чт, 28 березня 2024
19:12

GOROD`СЬКІЙ ДОЗОР

marik2104


3 травня 2018, 10:34

У Дніпропетровській області ліквідовано підпільний цех, де виготовляли «елітний» алкоголь, та викрито схему його реалізації

Співробітники податкової міліції ГУ ДФС у Дніпропетровській області ліквідували підпільний цех з виготовлення фальсифікованого алкоголю та схему його незаконного продажу.
В рамках проведення операції «Акциз – 2018» та розслідування кримінального провадження за ч. 3 ст. 204 КК України було встановлено організовану групу осіб, які виготовляли та фасували горілку і коньяк в підпільному цеху. У подальшому фальсифікат під виглядом відомих світових брендів продавали через роздрібну торгову мережу м. Дніпра, м. Новомосковська та через мережу Інтернет.
Із незаконного обігу вилучено підакцизних товарів на суму більше 2,2 млн. грн. Зразки алкоголю відібрані для проведення експертиз.
Наразі вирішується питання про накладення арешту на вилучене майно.





Переглядів: 8547
Усі записи автора | << | >>

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті