Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Gorod`ській дозор
Сб, 18 травня 2024
17:33

GOROD`СЬКІЙ ДОЗОР

fundsolidaritycomua


31 січня 2018, 12:42

Фонд надав допомогу багатодітній родині патріотів Дніпра та України

Міжнародний благодійний фонд Олександра Петровського «Солідарність» та хокейний клуб «Придніпровськ» здійснили ще одну благодійну акцію і надали допомогу багатодітній родині патріотів Дніпра та України. Олексій та Юлія Гурінови зараз виховують п’ять дітей. Найстарший з них Назар, йому 16 років. Інші доньки – Марія 12 років, 11-тирічна Софія, а також Анастасія. котрій 8 років та зовсім маленька Варвара, який виповнилося 2 роки.
Батько Олексій учасник та інвалід АТО, зараз знаходиться без постійної роботи і знаходиться на реабілітації після контузії отриманої після бойових дій на Сході країни. Багатодітна мати Юлія знаходиться у декретній відпустці і виховує дітей. Уся родина Гурінових, незважаючи на фінансові проблеми, активно займаються громадською діяльністю. Вони волонтери, допомагають воїнам АТО, як діючим, так і пораненим, займаються благодійною діяльністю.

Разом з дітьми і недільною школою культурно-просвітницького центру «Українське Подвір’я» Дніпровської Єпархії УПЦ КП, збирають для наших воїнів продовольчі набори, теплий одяг. Шиють теплі жилети, маскувальні халати і роблять дитячі подарунки своїми руками.

Також разом із фондом та недільною школою беруть участь у благодійних акціях та концертах для дітей – інвалідів та вихованців дитячих будинків. У минулому році родина Гурінових отримала квартиру від міської влади Дніпра, в рамках програми для учасників та інвалідів АТО. Квартира була повністю без ремонту.

Що встигли, батьки з дітьми зробили. Але коли прийшла зима і стало холодно, знаходитись у приміщенні для дітей стало небезпечно. Через щілини у старих вікнах проникав не тільки вітер, а й холод. Знаючі Міжнародний благодійний фонд Олександра Петровського «Солідарність» через недільну школу культурно-просвітницького центру «Українське Подвір’я» Дніпровської Єпархії УПЦ, родина Гурінових звернулася до керівництва з проханням надати допомогу і підтримку у встановленні нових енергозберігаючих вікон та зробити утеплення. Фонд оперативно відреагував на прохання патріотів Дніпра та України і в найближчий час здійснив мрію багатодітної родини. Відтепер, і дорослі і маленькі проживають у теплій квартирі.

Але приміщення потребує ремонту і оновленню. Родина Гурінових і Міжнародний благодійний фонд Олександра Петровського «Солідарність» звертається до усіх небайдужих представників громади Дніпра, фірм, підприємств, організацій та фондів — не залишатися осторонь благодійності і теж підтримати та допомогти, і родині Гурінових і іншим родинам наших патріотів та воїнам, які захищали і захищають нашу державу.
Допоможемо разом патріотам Дніпра та України!
Автор: МБФС










Переглядів: 1004
Усі записи автора | << | >>

fundsolidaritycomua  (31.01.18 12:44): Подробно:
https://mbfs.com.ua/news/1445-fond-nadav-dopomogu-bagatod-tn -i-rodin-patr-ot-v-dn-pra-ta-ukra-ni.html
Відповісти | З цитатою
Щоб залишити коментар вам необхідна реєстрація на сайті. Вхід
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті