Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Gorod`ской дозор
Пн, 7 октября 2024
03:23

GOROD`СКОЙ ДОЗОР

fundsolidaritycomua


1 ноября 2017, 18:12

Уроки добра в Українському Подвір ї Дніпровської Єпархії УПЦ КП

У духовно-просвітницькому центрі Дніпровської Єпархії УПЦ КП для дітей та дорослих існує багато цікавих та різноманітних вправ та занять. Але уроки доброти виділяються окремо. Веде їх віце-президент Міжнародного благодійного фонду Олександра Петровського «Солідарність» Яна Іванілова і зазвичай діти та дорослі намагаються не пропускати жодного уроку. Вивчають тут добрим вчинкам, відношенню до людей та до себе. Обов язково діляться тим, що було цікавого за останній тиждень,запитують який добрий вчинок зробив кожен з них і звертають увагу на допомогу до людей літнього віку та дітей, особливо до людей у яких обмежені фізичні можливості. Саме на останньому занятті і обговорювали акцію фонда, коли діти Українського Подвір я завітали до своїх однолітків у Дніпровський дитячий будинок-інтернат для інвалідів, де організували свято для вихованців цього закладу . В цей день для дітей влаштували музичну програму. шоу мильних бульбашок, цікаві ігри і головне спілкування та увагу. Учні недільної школи цей день не забули. Для дітей організували своєрідну лотерею. в розіграші котрої взяли участь усі вихованці дитячого будинку. Вона носить назву «Чарівна скринька». Кожен бажаючий приготував записку зі своїм побажанням з надією, що таке бажання обов язково відбудеться. І саме на цьому уроці цю скриньку відкрили і кожен зміг прочитати побажання дітей з Будинку Інтернату – такі прості дитячі бажання. Те що їм не вистачає для їх маленьких дитячих мрій.
Міжнародний благодійний фонд Олександра Петровського "Солідарність" запланував зробити дітям будинку інтернату для інвалідів свято і подарувати кожному здійснення їх маленьких мрій вже у найближчий час. А уроки добра в Недільній школі Українського Подвір я Дніпровської Єпархії УПЦ КП, дозволяють нашим дітям вчитися і бути щедрими на добро. Їм важливо розуміти , яке буває іноді життя у інших людей.. Адже так важливо вміти ділитись любов'ю з тими, кому це життєво необхідно.


Уроки добра в Українському Подвір ї Дніпровської Єпархії УПЦ КП









Просмотров: 1214
Все записи автора | << | >>

fundsolidaritycomua  (01.11.17 18:15): Патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет з Першосвятительським візитом відвідає м. Дніпро
http://www.gorod.dp.ua/dozor/news.php?id=4939
Ответить | С цитатой
Чтобы оставить комментарий вам необходима регистрация на сайте. Вход
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Объявления

Мой gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте