Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Gorod`ській дозор
Нд, 6 жовтня 2024
23:21

GOROD`СЬКІЙ ДОЗОР

fundsolidaritycomua


31 жовтня 2017, 22:08

Дніпро зустрічає свого Патріарха!

"Захищати свою Батьківщину – ця священний обов’язок громадянина будь-якої держави… Треба нам захищати державу чи піднімати руки? Звичайно, що треба захищатись. І Церква благословляє такий захист.
Якщо на нас ідуть із зброєю, то ми повинні із зброєю захищатися. У Велику Вітчизняну війну Церква благословляла зі зброєю захищати від фашизму свою Батьківщину? Благословляла. Ми зараз перебуваємо в такому самому стані.
То чому ми не можемо захищатися зі зброєю? Можемо! І Церква благословляє на такий захист"
- ФІЛАРЕТ,Патріарх Київський і всієї Руси-України.

Прочитайте ці слова,вдумайтесь,бо в квітні 2014 року,коли Крим затопили хвилі "руского міра",а на Донбасі "руская вєсна",на чолі з Гіркіним,зацвітала коростою сепаратизму,ці його слова і позиція Церкви,яку він очолював,дала впевненість і надихнула на збройну боротьбу.Особисто для мене це було вирішальним.
Мені не соромно за мого Патріарха,мені не соромно за мою Церкву!
В неділю,5 листопада, на 8.00 прийдіть до Єпархіалного управління УПЦ КП,що на вул.Січових Стрільців 3 а.,привітайте предстоятеля Української Православної Церкви Київського Патріархату,молитовника за Україну і її побожний народ,нашого духовного батька.Прийдіть,підтримайте свою Церкву.Прийдіть і помолимося разом на очолюванній ним Божественній Літургії за себе,за всіх,за Україну!
Особливо запрошую ветеранів війни на Донбасі,всіх побратимів з прапорами підрозділів! Подякуємо Патріарху за благословення і молитву що берегла і береже воїнів!
Дніпропетровська єпархія УПЦ КП
Храм Покрови Пресвятої Богородиці полку Дніпро-1
20 Отдельный Мотопехотный Батальон.





Останній раз редагувалося: 31.10.2017 22:18
Переглядів: 480
Усі записи автора | << | >>
Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті