Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Gorodской дозор
Сб, 18 травня 2024
01:52

GORODСКОЙ ДОЗОР

«Небесный карнавал – 2011» в Новомосковске

08.08.2011 16:14

Необычный и красочный праздник подарил новомосковцам фестиваль «Небесный карнавал – 2011», который прошел в нашем городе с 5 по 7 августа. В международных соревнованиях по воздухоплаванию принимали участие пилоты из Молдовы, Румынии, России, Литвы и, конечно, Украины. К сожалению, погода в эти дни была совсем нелетной, поэтому полеты в основном проходили рано утром и не все новомосковцы могли видеть огромных красавцев в небе, однако те, кому довелось, утверждают - зрелище было захватывающим.



Источник: Новости Новомосковска

Коментарі: 0 | Залишити коментар


Мы -- не рабы, рабы -- не мы?..

22.03.2011 10:18

Жить становится все веселей и радостней. К сожалению, произнести эту фразу без сарказма не получается уже давно. Иначе не собирались бы люди на митингах протеста, один из которых прошел в субботу в Новомосковске.



Источник: Новомосковск - информационный портал

Коментарі: 0 | Залишити коментар


Вiдлуння травневої трагедії

10.02.2011 11:04

Дев’ять місяців – саме такий відрізок часу витрачено слідчими та судовими органами на розслідування та розгляд трагедії, що сталася 1 травня 2010 року на річці Самарі в районі річкового порту.

Нагадаємо, що швидкісний катер, потужністю двигуна у 150 кінських сил, налетів на човен «Казанка», в якому знаходилося п’ятеро юнаків. Четверо з них: Дмитро Зінченко, Андрій Герасимов, Едуард Балабанов та Роман Волошин, – загинули.

Правду кажуть, що немає для батьків більшого горя, ніж смерть дитини. Життя втрачає сенс, і, здається, ніщо на світі не загоїть болючу рану. Трагедія сколихнула місто, і не було байдужих до цього горя, помноженого на чотири новомосковські родини. Сотні людей зійшлися, щоб провести в останню путь цих юних, красивих хлопців...

Не вщухав біль втрати, але попереду були довгі дев’ять місяців судового слідства та судових засідань. І кожного разу ятрилася рана у рідних: ніби прокручувалося німе відео перед очима, і трагедія оживала знову і знов.
Криком душі під час засідань зривалися прохання про якнайшвидше завершення слухань у справі.

Подробнее: Вiдлуння травневої трагедії » Информационный портал Новомосковска

Коментарі: 0 | Залишити коментар


Усього 11. Попередня cторінка | Сторінка 1 з 4 | Наступна сторінка
Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті