Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Блог
Вт, 7 травня 2024
07:39

БЛОГ

Зубаненко Антон

Развлекательно-Тактический Клуб LazerTone Мы приглашаем Вас провести отличный день с друзьями, коллегами на открытом воздухе, с шашлыками, и хорошим настроением. Мы выедем на вашу территорию для организации Вашего дня рождения, дня рождения ребенка. Для этого вы можете выбрать любой ближайший для Вас парк Днепропетровска, Новомосковска, Никополя, позвонить нам, и мы организуем незабываемый день рождения для Вас и вашей компании. Лазертаг - представляет собой высокотехнологичную игру, суть которой состоит в том, чтобы «поразить» противника инфракрасным лучом.

Перші враження від ЛазерТагу

15.10.2014 15:32

ЛазерТаг по-українські, або шо то за новинка, яка так стрімко набирає популярність, та завойовує прихильників серед любителів активного відпочинку у геометричній прогресії.


Сама назва дещо дезінформує уяву, малюючи якісь фантастичні бластери випромінюючих лазер… таке щось дуже дитяче та нереальне. Буду відвертий, назва не надихала, але дуже позитивні відгуки одного знайомого щодо цього ЛазерТагу занесли мене на гру.


Не було у мене часу прогуглити дану диковинку, так що знайомитись довелось вже безпосередньо на місці збору.

Назва «полігон», що спочатку дещо скептично лунала на фоні лазерної гри, з кожним зробленим кроком у напрямку недобудованого котеджу у закинутому та забутому котеджному містечку, десь в 10 кілометрах від мегаполіса, набувала справжнього змісту.


Нас зустріли хлопці-інструктора у камуфляжі зі справжньою рацією і бойовим настроєм, що остаточно розвіяло думки про Вердера з Зіркових Війн, та поступово трансформувало мої емоції до чогось захоплюючого та справжнього...

А справжнім виявилося майже усе, камуфляж який нам видали, зброя, що нічим не відрізнялася від справжньої, и не тільки візуально, а й по характеристикам – розміри, вага, кількість патронів, скорострільність і т.д. Єдине що видавало ігрову зброю – це оптичний тубус, що мав 100% схожість з глушником, і лише лінза в середині цього тубусу могла запобігти серцевому нападу у якогось випадкового свідка.


Як мені пояснили, ігрове обладнанні було вже останнього покоління – безпровідне, і вся електроніка була надійно захована в середині зброї, надаючи їй такий аутентичній вигляд.


Принцип роботи ЛазерТаг обладнання виявився досить простим, електроніка усередині «ствола» від натискання гачка формувала сигнал-постріл, який через систему оптики надсилався до «ворога». Цілитися потрібно було у голову, на якій у кожного була одягнена пов’язка, що мала сенсори, які фіксували ураження.


Розібравши зброю та розділившись на команди, ми розбіглися по позиціях, готуючись до першого сценарію – відбити напад команди-ворога. Такого адреналіну я ніяк не очікував, тіло наче саме що сили вдавлювалось у стіну біля вікна, намагаючись максимально сховатись від ока ворога, а власний погляд нервово стрибав по кущам та різним перешкодам, де от-от повинен був з’явитися противник! І ось хтось з вигукнув – «зліва за деревами двоє!»… і почалося…


Коли інструктор називав 15 хвилин, на протязі яких треба було утримувати об’єкт, я ще подумав, чого так мало, це ж так швидко закінчиться. Але ці 15 хвилин наче липучка з дитинства, міцно склеїла хвилини і все тягнулася і тягнулася, перетворюючи розмір хвилин до XXL. Реалістичність була усюди – швидко закінчувались патрони у ріжку, і ці декілька секунд замешкання на перезарядку коштувало «поранення», а наростаюча паніка від стрімкого наближення противника не давала сконцентруватися, змусюючи автоматичні черги летіти у молоко… Динамічний бій тривав не більше 10-ти хвилин, але мені цього вистачило щоб з головою зануритися у цей неймовірний ЛазерТаг трешак!


З кожним наступним боєм гра захоплювала ще більше, потроху стало приходити тактичне розуміння, робота в команді, неодмінно с кимось в парі, щоб прикрити одне одного, і обов’язково швидке переміщення.


Під кінець третьої годити гри стала відчуватись слабкість, зброя тягнула руки, ноги не хотіли бігти, але це була приємна слабкість, поруч з друзями, під чудовий настрій та на свіжому повітрі.


ЛазерТаг – це супер, гра яка заслуговує такого стрімкого росту популярності, скажена суміш активного відпочинку та трешу!


Ми з друзями плануємо грати ще, і ясне діло що повсякденні справи будуть вносити свої поправки до наших гарячих планів, але якщо вибирати між пивними посиденьками чи ЛазерТаг, звичайно друге, бо друзі перевіряються саме там) та після гри за посиденьками)


Також хочу зазначити, що отримані позитивні емоції на грі, були зафіксовані чудовими фото, переглядаючи які я ще не раз згадаю цей поки ще трохи дивний для більшості українців ЛазерТаг.


Дякую за увагу, доброго вам настрою!
www.lazertone.com.ua

Настроение: +100%

Коментарі: 0 | Залишити коментар


Усього 1. Попередня cторінка | Сторінка 1 з 1 | Наступна сторінка
Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті