Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Блог
Пт, 19 квітня 2024
21:31

БЛОГИ

marik2104


20 травня 2022, 11:09

Декларування під час воєнного стану: платники Павлоградського регіону задекларували майже 167 млн гривень

Начальниця Павлоградського відділу податків і зборів з фізичних осіб та проведення камеральних перевірок управління податкового адміністрування фізичних осіб Головного управління ДПС у Дніпропетровській області Наталія Жуковіна під час зустрічі з представниками засобів масової інформації повідомила, що за період деклараційної кампанії, яка стартувала 1 січня 2022 року, мешканцями Павлоградського регіону подано 3 004 декларацій про майновий стан і доходи. Загальний задекларований платниками податків дохід складає 166,9 млн гривень. Самостійно визначені до сплати в бюджет суми податкових зобов’язань з податку на доходи фізичних осіб складають 6,9 млн грн, з військового збору – 0,7 млн гривень.
Доходи у сумі понад 1 млн грн задекларував 31 громадянин.
Правом на податкову знижку, станом на 02.05.2021 скористалося 164 громадянина. Сума податку на доходи фізичних осіб, що підлягає поверненню, визначена платниками податків, складає 650,5 тис. гривень.
Очільниця висловила вдячність тим громадянам, які долучилися до цьогорічної деклараційної кампанії та виконали свій конституційний обов’язок перед державою і суспільством та звернула увагу, що у зв’язку із запровадженням воєнного стану, у разі неможливості своєчасно виконати свій обов’язок у визначені строки, річну податкову декларацію про майновий стан і доходи за 2021 рік можна подати впродовж шести місяців після припинення чи скасування воєнного стану. Така норма передбачена Законом України від 24 березня 2022 року № 2142-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законодавчих актів щодо особливостей оподаткування та подання звітності у період дії воєнного стану».



Останній раз редагувалося: 20.05.2022 11:09


Усі записи автора | Предыдущая | Следующая


Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті