Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Блог
Ср, 24 квітня 2024
10:57

БЛОГИ

marik2104


15 січня 2021, 09:58

До уваги платників графік роботи ЦОПів на період карантину

Павлоградський відділ організації роботи Головного управління ДПС у Дніпропетровській області повідомляє, що на період дії постанови Кабінету Міністрів України від 09 грудня 2020 року № 1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби СОVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» (зі змінами), прийом відвідувачів у Центрі обслуговування платників здійснюється за наступним графіком роботи:
з 8 год. 00 хв. до 17 год. 00 хв. (у п’ятницю з 8 год. 00 хв. до 15 год. 45 хв.) з обідньою перервою з 12 00 хв. до 12 год. 45 хв. та з технічними перервами для санітарної обробки і провітрювання кожні дві години на 10 – 15 хв.
В останній день граничного строку подання звітності, визначеного п. 49.18 ст. 49 Податкового кодексу України (з урахуванням вимог п. 49.20 ст. 49 Податкового кодексу України), час роботи ЦОП подовжується до 20 год. 00 хвилин. Напередодні святкових і неробочих днів тривалість роботи скорочується на одну годину. Час технічної перерви робочого місця – раз на дві години не більше 15 хвилин.
Законом України від 17 березня 2020 року № 530-ІХ «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникнення і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)» встановлено, що з дня оголошення карантину зупиняється перебіг строків звернення за отриманням адміністративних послуг та строків надання цих послуг, визначених законом. Від дня припинення карантину перебіг цих строків продовжується з урахуванням часу, що минув до його зупинення.
Прийом заяв на отримання адміністративних послуг, здійснюється через скриньки для кореспонденції у приміщеннях ЦОП, режим «Листування з ДПС» ITC «Електронний кабінет» або поштою.
Перелік телефонів для отримання консультацій та попереднього запису на прийом в ЦОП розміщено на субсайті «Територіальні органи ДПС у Дніпропетровській області» за посиланням
https://dp.tax.gov.ua/kontakti/



Останній раз редагувалося: 15.01.2021 09:58


Усі записи автора | Предыдущая | Следующая


Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті